به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجانشرقی، محمود کیا در گفتوگو با خبرنگاران افزود: اجتناب از سوزاندن بقایای گیاهی، برگرداندن بقایا به خاک با حداقل عملیات خاکورزی با شخم اصلی و به موقع از اصول کشاورزی ارگانیک بوده که باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه در سیستم ارگانیک، هدف قلع و قمع موجودات خسارتزای کشاورزی نیست ادامه داد: مقصود و هدف، پایین آوردن جمعیت آنها به زیر آستانه اقتصادی خسارت است.
کیا در ادامه با بیان اینکه مبنای تغذیه گیاهی در سیستم ارگانیک، حفظ و ارتقای حاصلخیزی خاک و تامین نیاز غذایی و سلامت محصول با استفاده از منابع غیرشیمیایی است، ادامه داد: از خطرات مصرف کودشیمیایی تجمع آنها در محصولات غذایی و ایجاد بیماریهای مهلک از جمله سرطان در مصرفکنندگان و آلودگی محیط زیست است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه تولید غذا و محصولات با کیفیت بالا و در حد کافی از مهمترین اهداف کشاورزی ارگانیک است، افزود: امکان کسب درآمد کافی برای زارعان و جلب رضایت آنها همچنین ایجاد محیط سالم با کشاورزی ارگانیک امکانپذیر خواهد بود.
وی با بیان اینکه در کشاورزی ارگانیک، حفظ و افزایش حاصلخیزی خاکها در درازمدت،حفظ تنوع ژنتیکی گیاهان، زیستگاههای طبیعی و در نهایت جلوگیری از بروز اشکال مختلف آلودگی در عملیات کشاورزی به عنوان رکن اساسی شناخته شده است، تاکید کرد: کشاورزی تجدید شونده، پایدار یا ارگانیک، تقویت چرخههای بیولوژیکی در سیستمهای زراعی و افزایش تنوع گیاهی و حیوانی را در پی دارد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجانشرقی، گفت: کشاورزی ارگانیک یک روش طبیعی در امر تولید محصولات کشاورزی، باغی و دامی است که هماهنگ با طبیعت و زنجیره طبیعی موجودات زنده حاصل میشود.
انتهای پیام/ح20
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.