به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عصر یکشنبه در این سمینار گفت: بیماریهای قلبی و عروقی از مهمترین عوامل مرگ و میر در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه است و بین رژیم غذایی و بیماری قلبی عروقی رابطه مستقیمی وجود دارد.
مجتبی خادمی در ادامه خاطرنشان کرد: رژیم غذایی و نوع تغذیه در بروز و درمان بیماریهای قلبی نقش موثری دارند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هشدار داد: در جوامعی که رژیمهای غذایی پرکالری، اسیدهای چرب، غذاهای شور و صنعتی را بیشتر مصرف میکنند، ریسک ابتلا به بیماریهای دیابت، فشار خون و بیماریهای قلبی در آنها بالاست.
متخصص و دکتری علوم تغذیه در این سمینار به نقش رژیم غذایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی اشاره کرد و افزود: اسیدهای چرب امگا 3 و اسیدفولیک در پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی بسیار موثر هستند.
زهرا حمایلی مهمترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 را ماهی، گردو، روغن کانولا، سویا، آفتاب گردان و صدف عنوان کرد.
وی یادآور شد: خطر مرگ بیماریهای قلبی عروقی در کسانی که هر هفته یک وعده ماهی مصرف میکنند 15 درصد کمتر از کسانی است که ماهیانه یک وعده ماهی مصرف میکنند.
در این سمینار فوق تخصص قلب و عروق، به ارتباط بین تغذیه و بیماریهای قلبی عروقی و آترواسکلروزیس پرداخته شد.
انتهای پیام/ن۳۰
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.