محمدرضا اصغری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: سطح کیفی میوه تولیدی در آذربایجان غربی با ارائه آموزشهای لازم به باغداران ارتقا یافته است.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته میزان سیب صنعتی تولیدی در استان بیشتر از امسال بود، تصریح کرد: کاهش سموم باقی مانده بر روی محصولات باغی یکی از دستاوردهای مهم سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی است.
این مسئول با اشاره به تلاش محققان و کارشناسان کشاورزی در این زمینه، افزود: در جایگزینی سموم مناسب و انجام سایر عملیات بهزراعی، ترویجی و اجرایی میزان باقیمانده سموم کشاورزی و مواد شیمیایی در محصولات تولیدی در سطح استان آذربایجان غربی در وضعیت مطلوبی قرار داریم و در این زمینه خود را به استانداردهای لازم رساندهایم.
اصغری با اشاره به ارائه آموزشهای بهزراعی به باغداران استان، خاطرنشان کرد: این اقدامات با هدف بهبود کیفیت و افزایش تولیدات زراعی، باغی و دامی توسط فارغالتحصیلان کشاورزی در قالب شرکتهای خدمات مشاورهای، فنی و مهندسی کشاورزی غیردولتی و کلینیکهای گیاه پزشکی انجام میشود و سازمان جهاد کشاورزی نیز بر نحوه عملکرد آنها نظارت کافی دارد.
وی بر ارتقای سطح کیفی ارائه محصولات باغی توسط باغداران تاکید کرد و گفت: کیفیت بالا و برخورداری از بستهبندی مناسب از ضروریات هر نوع کالای تولیدی بهویژه محصولات صادراتی است که این امر در محصولات استراتژیک از جمله سیب درختی و انگور مورد توجه و حمایت ویژه سازمان جهادکشاورزی استان قرار گرفته است.
انتهای پیام/ح30
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.