اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس گروه سلامت آموزش و پرورش خوزستان خبر داد:

توزیع قرص آهن در مدارس دخترانه خوزستان

خبرگزاری فارس: رئیس گروه سلامت و پیشگیری اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: قرص آهن در تمام مدارس متوسطه و 50 درصد از مدارس راهنمایی دخترانه خوزستان توزیع می‌شود.

توزیع قرص آهن در مدارس دخترانه خوزستان
امید مقیمی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، با اشاره به اجرای طرح آهن‌یاری در مدارس خوزستان، اظهار داشت: به منظور پیشگیری از کم‌خونی ناشی از فقر آهن در دانش‌آموزان دختر که باعث بروز مشکلاتی مانند تحت‌الشعاع قرار گرفتن پیشرفت تحصیلی آن‌ها می‌شود دو رویکرد را در پیش گرفته‌ایم؛ رویکرد نخست آموزش مسائل تغذیه‌ای به دانش‌آموزان و رویکرد دوم توزیع قرص‌ آهن است.
وی با بیان اینکه قرص آهن به مدت 16 هفته از مهرماه در بین دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه و پایه سوم راهنمایی توزیع می‌شود، افزود: با توجه به اینکه کم‌خونی ناشی از فقر آهن باعث ایجاد مشکلاتی در دانش‌آموزان دختر می‌شود در این طرح، در مدت زمان 16 هفته، به هر دانش‌آموز هفته‌ای یک قرص آهن داده می‌شود.
مقیمی‌پور ادامه داد: توزیع قرص آهن در کل مدارس متوسطه و 50 درصد از مدارس راهنمایی دخترانه استان انجام می‌شود.
به گفته وی سال گذشته نیز 275 هزار دانش‌آموز دختر در مقطع متوسطه و حدود 138 هزار نفر دانش‌آموز دختر در مقطع راهنمایی زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.
رئیس گروه سلامت و پیشگیری اداره کل آموزش و پرورش خوزستان در مورد سابقه این طرح ادامه داد: این طرح 10 سال است که در کل کشور در حال اجراست و در آن بحث آموزشی که به دانش‌آموزان داده می‌شود هم مدنظر است تا بتوانند از منابع غذایی حاوی آهن برای جلوگیری از کم‌خونی استفاده کنند.
مقیمی‌پور بیان کرد: تهیه قرص آهن بر عهده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است و آموزش و پرورش وظیفه توزیع این قرص‌ها را بر عهده دارد، این طرح باید از اول مهرماه آغاز می‌شد اما به دلیل مشکلاتی در تأمین قرص، از حدود 10 روز گذشته آغاز شده است و برخی شهرستان‌ها ممکن است سهمیه خود را به طور کامل دریافت کرده و برخی دیگر هنوز دریافت نکرده باشند.
وی جنبه آموزشی را مهم‌ترین رویکرد اجرای طرح آهن یاری در مدارس متوسطه و راهنمایی دخترانه عنوان کرد و گفت: در حین توزیع قرص آهن در بین دانش‌آموزان، آموزش‌هایی به آنان داده می‌شود تا منابع غذایی دارای آهن را بشناسند و از آنها استفاده کنند تا نیازی به دریافت قرص آهن نداشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: خواهشی که از خانواده‌ها داریم این است که حتماً درباره کاهش کم خونی ناشی از فقر آهن فرزندانشان تلاش و اطلاعات مختلفی در این زمینه از پزشکان دریافت کنند تا بتوانند در کاهش این بیماری اقدامات لازم را به عمل آورند.
انتهای پیام/غ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول