اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

کارشناس مسایل سیاسی:

انقلاب بحرین رنگ توده‌ای بگیرد

خبرگزاری فارس: کارشناس مسایل سیاسی و استاد دانشگاه‌های اردبیل گفت: اگر مردم بحرین آگاهی خود را در قالب توده‌ای به خیابان‌ها بکشانند موفقیت‌ آنها مسجل است.

انقلاب بحرین رنگ توده‌ای بگیرد
دلاور صحرانورد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: اگر انقلابیون بحرین این خودآگاهی را در بین توده مردم نهادینه کنند و اکثریت مردم آن خواهان حذف نظام فعلی باشند هیچ مشکلی بر سر راه موفقیت آنها وجود نخواهد داشت و سران نظام در برابر خواسته‌های مردم کوتاه می‌آیند.
وی افزود: هر چند مردم بحرین خواهان اصلاح حاکمیت خود هستند اما یکپارچه نبودن جریان قیام آنان سبب شد تا این قیام در نطفه خفه شود.
این استاد دانشگاه تحولات و بیداری اسلامی را در درازمدت دامن‌گیر بسیاری از کشورها اعلام کرد و ابراز داشت: تحولات منطقه در یک سال اخیر نشان می‌دهد که بیداری اسلامی وعده داده شده از سوی رهبر فقید ایران در حال شکل‌گیری است.
صحرانورد یادآور شد: حضور دین اسلام به عنوان دین آسمانی در کشورهای علوی مشهود است و این تحولات نشان می‌دهد که رفته رفته بر گستره آن افزوده شده و به سایر مناطق از طریق قفقاز نیز کشیده خواهد شد.
این کارشناس مسایل سیاسی به بررسی نظام بیداری اسلامی و پیشینه آن در ایران پرداخت و اظهار داشت: این بیداری اسلامی پیشینه‌ای 50 ساله دارد و در نظام جمهوری اسلامی حضور امام (ره) در عرصه سیاسی و وقوع انقلاب اسلامی نشانگر این امر است.
وی تصریح کرد: امام راحل چندین سال زحمت کشید تا بیداری به توده‌های عمومی مردم رسید و این بیداری اسلامی مقصود خواص و گروه خاصی نبود بلکه امام می‌خواستند فرهنگ عمومی جامعه به درجه‌ای از اقناع برسد که خود خواهان تحولات بوده و پیروز شوند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه مردم بحرین نیز چاره‌ای جز دریافت این آگاهی اسلامی ندارند، افزود: در روابط بین‌الملل خارجی و در میان کشورها دوستان و دشمنان دایمی نیستند و غرب و کشورهای وابسته طی دوره‌های متعدد تنها با دنبال کردن منافع خود افرادی را در کشورها اجیر می‌کنند که نمونه آنها حسنی مبارک و قذافی است.
صحرانورد بیان داشت: قذافی 42 سال در لیبی زمامدار بود اما چون تاریخ مصرف وی در نزد غربی‌ها به پایان رسید، حمایت خود را از او گرفته و نیروهای ناتو با پیدا کردن محل اختفای وی این دیکتاتور را دستگیر و به طرز ابهام آلودی کشتند.
وی به سناریوهای پشت پرده غرب در کشتن قذافی اشاره کرد و افزود: تقسیم غنایم یک کشور، منافع ملی و به ویژه نفت لیبی سه مثلثی است که غرب به آن دندان تیز کرده است.
این استاد دانشگاه همکاری و هماهنگی موجود میان مردم یک کشور را سبب بقای حیات سیاسی آن مملکت اعلام کرد و گفت: وقتی حرکت‌های آزادی‌خواهانه مردمی و توده‌ای باشد نقش غرب کمتر شده و مجبور خواهند بود آنچه که طی حاکمیت خود به دست آورده‌اند را برملا کنند.
وی در پایان سخنان خود قتل قذافی را سناریوی از پیش تعیین شده از سوی سران غربی دانست و به خبرنگار فارس ابراز داشت: قذافی اطلاعات بسیار گسترده از جنایت‌های این کشورها داشت و غرب چاره‌ای جز کشتن وی نداشت.
انتهای پیام/و۱۰
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول