اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر جهاد کشاورزی تالش خبر داد:

تولید حدود 14 هزار تن شیر در تالش

خبرگزاری فارس: مدیر جهاد کشاورزی تالش از تولید 13 هزار و 650 تن شیر در این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

تولید حدود 14 هزار تن شیر در تالش
به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، جابر تجارتی عصر امروز در جلسه کشاورزی این شهرستان اظهار داشت: دامداران تالشی در نیمه نخست امسال مقدار حدود 14 هزار تن شیر را تولید کردند.
وی ادامه داد: از این مقدار شیر تولیدی، سه هزار و 200 تن از طریق ایستگاه جمع‌آوری شیر صورت گرفت و به کارخانه‌های لبنی استان داده شد و بقیه آن نیز به صورت خودتبدیلی و ارائه به بازار مصرف شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تالش، این شهرستان را دارای 530 هزار دام سبک و سنگین دانست و تصریح کرد: تالش با فعالیت سه شرکت در امر فرآورده‌های لبنی، در تولید محصولات دامی رتبه نخست را دارد.
وی با اشاره به اشتغال 48 درصدی مردم این شهرستان در بخش کشاورزی افزود: تالش در تولید محصولات دامی و عسل رتبه نخست استان و در تولید کیوی رتبه دوم را به خود اختصاص داده و عمده محصولات آن نیز برنج، محصولات دامی، عسل، کیوی، گیلاس و ازگیل است.
به گفته تجارتی، تالش با 530 هزار راس دام سالانه 29 هزار تن محصولات دامی به ارزش یک هزار و 600 میلیارد ریال به بازار عرضه می‌کند.
وی با اشاره به ضرورت توسعه اقتصادی در کشاورزی خاطرنشان کرد: بازار محصولات کشاورزی به دلیل اینکه بسیاری از موارد پیوستگی تولید را ندارد و تغییراتی مانند آب، هوا و خاک بر آن اثر می‌گذارد که به مطالعه تخصصی ویژه‌ای نیازمند است.
این مسئول اضافه کرد: کارشناس و متخصصان این بخش باید علاوه بر آشنایی با مسائل کشاورزی مانند اصول زراعت و بازارهای محصولات کشاورزی با اصول و مبانی علم اقتصاد نیز آشنا باشند.
وی با تاکید بر اینکه سهم اقتصاد کشاورزی تالش باید افزایش پیدا کند، افزود: باید شاهد موفقیت و پیشرفت بیشتری در این زمینه باشیم.
تجارتی با اشاره به اهمیت قیمت‌گذاری مناسب برای محصولات کشاورزی، تصریح کرد: قیمت محصولات کشاورزی باید در حدی باشد که کشاورزان برای ادامه کار تولید انگیزه پیدا کرده و با توان بیشتری به کار خود ادامه دهند.
وی درباره تولید عسل  در تالش اذعان داشت: شهرستان تالش رتبه نخست استان را در تولید عسل و رتبه سوم کشور را دارد.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی تالش، علاوه بر استقبال بازار داخلی از کشورهای حاشیه حوزه آسیای میانه و برخی از کشورهای اروپایی نیز متقاضی عسل تالش هستند.
وی عدم وجود صنایع تبدیلی را از مشکلات دانست و تصریح کرد: هنوز صنایع تبدیلی و بسته‌بندی مناسبی در این شهرستان برای صادرات بهتر این محصول وجود ندارد.
انتهای پیام/ص20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول