فریدون نوحی در حاشیه کنفرانس بینالمللی پرفشاری خون در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: پرفشاری خون یک مشکل جهانی است و به طور معمول بین 20 تا 30 درصد از هر 100 نفر به این بیماری مبتلا میشوند.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه ایران یک کشور جوان است، بنابراین مبتلایان به پرفشاری خون در کشور در سنین پایین بروز میکند.
رئیس انجمن قلب و عروق ایران تصریح کرد: عدهای از بیماران نسبت به بیماری خود بیاطلاعند و این در حالی است که بیمارانی نیز که از این مسئله مطلع هستند، نسبت به درمان خود میکوشند و درمانهای خوب دریافت نمیکنند.
وی ادامه داد: اگر چه کشورهای مثل کانادا، امریکا و فنلاند بیش از ایران فست فود مصرف میکنند اما اینکه چطور توانستند پرفشاری خون را در کشور خود کنترل کنند به دلیل استفاده از مواد مصرف که بالا برنده فشار خون در افراد نیست.
نوحی با بیان اینکه لازم است نمک و چربی را در غذاهای آماده کشور کاهش داده و از مواد گیاهی برای فست فودها استفاده کرد، افزود: اگر نحوه تغذیه صحیح را از کودکی آغاز کنیم به گونهای که مذاق آنها را با کم نمکی و کم چربی عادت دهیم میتوان در پیشگیری از پرفشاری خون موفق عمل کرد.
رئیس انجمن قلب و عروق ایران با اشاره به اینکه در صورت پیش روی پرفشاری خون مبتلایان به نارسایی قلبی عروق و کلیوی دچار میشوند، اضافه کرد: افزایش آگاهی خانواده نسبت به این بیماری و شیوه صحیح زندگی سالم از نکات اصلی است که باید به آن توجه شود.
انتهای پیام/خ۳۰
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.