رضا سیار امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، از متهم کردن کشاورزان قمی توسط برخی مسئولین برای کیفیت پایین نان استان انتقاد کرد و گفت: برخی از مسئولان استانی کشاورزان را دلیل کیفیت پایین نان میدانند.
وی در ادامه افزود: در حالی این مسئولان کیفیت گندم قم را پایین ارزیابی میکنند که گندم استان قم جز باکیفیتترین گندمهای سطح کشور است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان اینکه کشاورزان زحمتکشترین و بیدفاعترین افراد جامعه هستند، افزود: متهم کردن این قشر از جامعه، کاری نادرست است و باید مسئولان امر نسبت به این مورد تجدید نظر کنند.
وی با اشاره به کیفیت بالای گندم استان اظهار داشت: کیفیت گندم استان قم در آزمایشهای سازمان تحقیقات کشور، متوسط روبه بالا ارزیابی شده که نشاندهنده کیفیت خوب و بالای گندم استان است.
سیار با بیان اینکه کشاورزان قمی برای تولید محصول خود از بذرهای اصلاحشده استفاده میکنند، گفت: آب و خاک شور استان تنها در میزان تولید اثر میگذارد و در کیفیت محصول هیچ تغییری ایجاد نمیکند.
وی در ادامه افزود: مبنی بر اطلاعیه وزارت بازرگانی نیاز استان به گندم، سالیانه 140 تا 150 هزار تن است، این در حالی است که کشاورزان استان از 12 هزار هکتار مزرعه کشت گندم تنها 40 تا 50 هزار تن گندم تولید میکنند که این میزان در حدود یک سوم تا یک چهارم میزان گندم موردنیاز استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در ادامه اظهار داشت: اگر هم کیفیت پایین گندم استان را باور کنیم این سؤال پیش میآید که چرا مابقی نانهای استان که برای تهیه آن از گندم و آرد تولید شده در استان استفاده نمیشود، از کیفیت پایینی برخوردار است.
وی با اشاره به تولید جو در کنار گندم در استان قم بیان کرد: به دلیل مساعد بودن شرایط آب و هوایی استان با کشت جو، 22 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیرکشت جو است که از این میزان زمین کشاورزی سالیانه بیش از 100 هزار تن جو تولید میشود و در اختیار دامداران قرار میگیرد.
انتهای پیام/ص20
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.