اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر صنایع کشاورزی و مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

19 واحد صنایع تبدیلی خرما در هرمزگان فعال است

خبرگزاری فارس: مدیر صنایع کشاورزی و مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از فعالیت 19 واحد صنایع تبدیلی خرما در این استان خبر داد.

19 واحد صنایع تبدیلی خرما در هرمزگان فعال است
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد دیرباز ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از این تعداد واحد فعال در استان، 13 واحد توسط سازمان جهاد کشاورزی و شش واحد توسط سازمان صنایع و معادن به بهره‌برداری رسیده است.
وی افزود: از 75 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی تحت پوشش جهاد کشاورزی هرمزگان، 13 واحد آن در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما مشغول فعالیت هستند که حدود 15 هزار تن خرما در این کارگاه‌ها فرآوری و یا بسته‌بندی می‌شود.
مدیر صنایع کشاورزی و مکانیزاسیون جهاد کشاورزی هرمزگان در مورد اشتغالزایی این صنایع بیان داشت: 250 نفر در این صنایع مشغول فعالیت هستند و برای راه‌اندازی این صنایع بیش از 37 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ثابت شده است.
این مسئول در ادامه بیان داشت: 11 واحد در راستای بسته‌بندی خرما، 2 واحد در حوزه فرآوری و 8 واحد سردخانه در حوزه تولیدات تبدیلی و تکمیلی محصول خرما مشغول فعالیت هستند.
دیرباز در مورد مسائل و مشکلات توسعه صنایع تبدیلی خرما اضافه کرد: بالا بودن هزینه‌های تولید و کارگری، عدم تعیین بازارهای هدف، نبود ماشین آلات جدید و تکنولوژی نو در بسته‌بندی، عدم وجود شرکت‌های سازنده ماشین‌آلات در استان، کمبود نقدینگی در زمان برداشت و وجود دلال‌ها و واسطه‌ها از جمله مواردی است که سرمایه‌گذاران با آن دست به گریبان هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز در ادامه این نشست با اشاره به سطح زیرکشت 35 هزار هکتار از اراضی کشاورزی هرمزگان به نخیلات گفت: پیش‌بینی می شود امسال حدود 140 هزار تن خرما از نخلستان‌های استان برداشت شود.
سیدابراهیم حسینی درآگاهی افزود: این میزان برداشت نسبت به مدت مشابه سال قبل تغییرات محسوسی ندارد.
وی ادامه داد: شهرستان میناب با بیش از 11 هزار هکتار، رودان 9 هزار و 100 هکتار و حاجی‌آباد با چهار هزار و 290 هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده‌اند.
این مسئول اضافه کرد: به لحاظ برداشت نیز، رودان، میناب و حاجی‌آباد بیشترین میزان تولید را نسبت به سایر شهرستان‌های استان دارند.
به گفته حسینی درآگاهی، استان هرمزگان از نظر سطح زیر کشت رتبه  پنجم و تولید رتبه چهارم را دارا است.
وی در ادامه بیان داشت: 52 رقم خرما در استان وجود دارد که برخی ارقام درجه یک آن شامل پیارم، زاهدی، خاصویی، کریته و مرداسنگ و ارقام درجه دو نیز شامل زرک، آل مهتری، بردییال و حلو است که 16 هزار تن ارقام خرما تجاری است.
 مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، سطح زیر کشت ارقام تجاری و بازارپسند را بیش از 16 هزار هکتار عنوان کرد و بیان داشت: در این میان خرمای پیارم طرفداران زیادی دارد بطوریکه از 35 هزار هکتار سطح زیر کشت اراضی کشاورزی استان هفت هزار هکتار آن به کشت این رقم اختصاص داده شده است.
انتهای پیام/خ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول