به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، دلایل مختلفی سبب شده میانگین مصرف سم و کود کشاورزی در مازندران نسبت به سایر استانها بالاتر باشد که ازجمله آن میتوان به تنوع و کشت متراکم محصولات، همچنین مرطوب بودن خاک و وجود آفات اشاره کرد.
نگرانیها در این زمینه موجب شد اقداماتی ازجمله پای مدیریت تلفیقی بدون استفاده از آفتکش شیمیایی به اراضی کشاورزی مازندران باز شود.
فرید بیگی سرپرست حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران در همین خصوص، اظهار کرد: ارتقای سلامت برنج با روش مدیریت تلفیقی محصول در استان مازندران در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: با این روش هیچ آفتکش شیمیایی استفاده نشده است.
سرپرست حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: در کشت اول ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی در ۸ شهرستان زیر کشت مدیریت تلفیقی محصول بوده است.
بیگی گفت: همچنین ۴۰هکتار از اراضی شالیزاری مازندران با این روش در ۷ شهرستان برای اولین بار بدون استفاده از آفتکش شیمیایی مدیریت شد.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ