اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان شمالی

تعهدی نداریم، اما پیگیر بهره‌برداری از بیمارستان رازوجرگلان هستیم

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این دانشگاه، هیچ‌گونه تعهدی مبنی بر تأمین نیروی‌انسانی بیمارستان رازوجرگلان را ندارد، اما در راستای عمل به وظایف حوزه مأموریتی، بهره‌برداری از این بیمارستان را با جدیت پیگیری خواهد کرد.

تعهدی نداریم، اما پیگیر بهره‌برداری از بیمارستان رازوجرگلان هستیم

سیدجواد پورنقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد با تاکید بر لزوم گسترش خدمات سلامت در مناطق محروم استان، اظهار کرد: افزایش تعداد پزشکان متخصص در راز و جرگلان و نیز افزایش خدمات اورژانس هوایی به این شهرستان طی سال جاری در همین راستا انجام شده است.

وی گفت: ازآنجایی‌که حفظ و ارتقای سلامت مردم به‌عنوان یکی از مأموریت‌های حیاتی و اصلی دانشگاه علوم پزشکی استان در اولویت برنامه‌ها قرار دارد، در راستای عمل به وظایف حوزه مأموریتی، تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهرستان راز و جرگلان را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر اینکه باید مردم شریف این شهرستان مرزی استان را بیش از پیش از خدمات سلامت منتفع سازیم، افزود: برای افزایش فضاهای درمانی و ارتقای سلامت مردم در محروم‌ترین مناطق خراسان شمالی تلاش می‌کنیم، به طوریکه هم اکنون ۴ پزشک متخصص کودکان، داخلی و زنان در راز و جرگلان به خدمت گرفته شده اند و این روند با بکارگیری تعداد دیگری از پزشکان متخصص در این شهرستان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آیین‌نامه نحوه تأسیس و بهره‌برداری بیمارستان‌ها مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ اقدام به تأسیس هر نوع بیمارستان، منوط به کسب موافقت اصولی و اجازه تأسیس از این وزارت است، تصریح کرد: بیمارستان صحرایی شهدای ارتش راز و جرگلان بدون طی این فرآیندها و به‌صورت مستقل از سوی ارتش احداث شده که به‌طبع چون مجوزی از این وزارتخانه دریافت نکرده است، بنابراین تأمین نیروی آن نیز بر عهده خود این نهاد است.

وی افزود: سازه‌ای که ارتش با عنوان بیمارستان صحرایی در شهرستان راز و جرگلان ایجاد کرده ظرفیت غنیمتی در حوزه سلامت است که البته باید در ابتدای امر، تمام جوانب اعم از تجهیزات و تأمین نیروی انسانی متخصص آن در نظر گرفته می‌شد؛ همانند رویه‌ای که تاکنون برای سایر بیمارستان‌های ارتش در سراسر کشور انجام گرفته است.

دکتر پورنقی با بیان اینکه در جریان احداث بیمارستان صحرایی از سوی ارتش، دانشگاه علوم پزشکی استان هیچ‌گونه تعهدی مبنی بر تأمین نیروی انسانی متخصص آن نداشته، عنوان کرد: علاوه بر این، دستورالعمل‌ها، قوانین و مقررات موجود در وزارت بهداشت نیز محدودیت‌هایی برای دانشگاه در این امر قائل شده است.

انتهای پیام/ن

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول