روایت ایستادگی یهودیان در میان ویرانه‌ کنیسه

امروز اسرائیلی‌ها برگ جدیدی از جنایتشان را رو کردند که نشان داد حتی به یهودی‌هایی که هم دین خودشان هستند، هم رحم نمی‌کنند. فقط کافی است ایرانی باشی تا بغض و کینه‌ات را به دل بگیرند.
گروه فرهنگ_حماسه و مقاومت: صبح سه‌شنبه بود که موشک‌های اسرائیل مناطق مسکونی را هدف قرار داد ولی در بین خانه‌هایی که ویران شد، کنیسه یهودیان هم از جنایت اسرائیل در امان نماند. محل عبادت کلیمیان به ویرانه‌ای تبدیل شد و کتاب‌های مقدس آنان زیر آوار ماند.
۷ MB
اما با وجود ویران شدن کنیسه، دکتر همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، رئیس انجمن کلیمیان تهران، مقابل ویرانه‌ها  ایستاد ‌تا روایتی از رنج، مقاومت و وفاداری  یهودیان ایرانی را بازگو کند. او از حملات اخیر رژیم صهیونیستی صحبت کرد؛ حملاتی که نه‌تنها خانه‌ها و اماکن مذهبی، بلکه روح جامعه کلیمیان ایران را هدف قرار داده بود.

ما کلیمیان پیروی دستورات مقام معظم رهبری هستیم

سامه‌یح نجف‌آبادی می‌گوید:  اسرائیل با واقف بودن به دیدگاه‌های ضد صهیونیستی کلیمیان ایران خواسته که از ما انتقام‌ بگیرد ولی این مسئله باعث کوتاه‌آمدن جامعه ما نخواهد شد و کماکان ما پیرو دستورات مقام معظم رهبری و تابع نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم.تک‌تک این جملات نشان می‌دهد که فرق نمی‌کند اهل چه دین و مذهبی باشید؛ یهودی یا مسلمان. فقط اگر انسان آزاده‌ای باشید، طرف درست تاریخ می‌ایستید. حالا کلیمیان ایران هم پای‌کار کشورمان ایستاده‌اند.
۷ MB

کلیمیان جدای از ایرانیان نیستند

چند روز پیش فیلمی از کنیسه منتشر شد. در این فیلم یکی از کلیمیان به سابقه همراهی یهودیان با ملت ایران در بزنگاه‌های تاریخی اشاره کرد و گفت: ما خودمان را جزئی از ملت ایران می‌دانیم و همه تلاشمان در راه سربلندی کشور و ملت است.ما در ایران متولد شده‌ایم و دین و اعتقاد ما پیرو حضرت موسی کلیم‌الله است. این موضوع هیچ تناقضی باهویت ایرانی ما ندارد. جامعه کلیمیان جدای از جامعه ملت ایران نیستند و همواره در کنار مردم در راه سرافرازی کشور تلاش کرده‌اند.
امروز در مقابل خرابه‌ کنیسه رفیع‌نیا، صداهایی از کلیمیان ایرانی رسید که از جنس ایستادگی بود. صدای مردمی که قرن‌هاست در این سرزمین خانه دارند و با هر طوفان، ریشه‌هایشان در خاک ایران محکم‌تر شده است. در نهایت، آنچه در تاریخ می‌ماند نه صدای انفجارهاست و نه سایه جنگ؛ بلکه روایت مردمانی است که در سخت‌ترین روزها، کنار هم ایستادند و نگذاشتند خاک وطنشان بی‌صدا بماند. این همبستگی، این پیمان نانوشته میان دل‌ها، همان چیزی است که فردای این سرزمین را می‌سازد؛ فردایی که از دل ویرانی، با اراده انسان‌ها قد می‌کشد.

بیانیه کلیمیان در محکومیت جنایت اسرائیل

جامعه کلیمیان ایران در محکومیت هدف قرار گرفتن کنیسا رفیع‌نیا توسط دشمن آمریکایی_صهیونی بیانیه‌ای صادر کردند که متن آن به شرح زیر است:«به نام خدای یکتا و به نام مردم و رزمندگان دلیر خاک پاک وطنبه اطلاع می‌رساند در بامداد سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵، در پی حملات بی امان رژیم صهیونیستی به وطن عزیز ما کنیسه رفیع نیا از کنیسه‌های دایر و تاریخی تهران براثر حمله دشمن آمریکایی - صهیونی کاملا تخریب شد و بار دیگر نشان داده شد حاکمان آمریکا و رژیم صهیونی بدون تفکیک قومی یا مذهبی با مردم ایران دشمنی می‌نمایند.ما کلیمیان ایرانی ضمن محکوم کردن حملات ددمنشانه دشمن آمریکایی صهیونی به میهن عزیز و کنیسه رفیع نیا اتحاد تاریخی خود را با مقام معظم رهبری نظام مردم و رزمندگان دلاور ایران عزیز اعلام میکنیم و با صدای رسا فریاد میزنیم که تا پای جان در کنار مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای حفظ میهن عزیزمان ایستاده‌ایم.»رهبر دینی جامعه کلیمیان ایران حاخام یونس حمامی لاله زارنماینده ایرانیان کلیمی در مجلس شورای اسلامی همایون سامه یح نجف آبادیانجمن کلیمیان تهرانانجمن کلیمیان شیرازانجمن کلیمیان اصفهانانجمن کلیمیان کرمانشاهپایان پیام/#جنگ_رمضان #کنیسه#یهودی
16:30 - 18 فروردین 1405
فرهنگ
حماسه و مقاومت

2 بازنشر7 واکنش
119٫2k بازدید