تکاپوی شالیکاران مازندران برای سبز کردن دوباره شالیزارها

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران می‌گوید، در حالی که برداشت برنج در استان مازندران با شتاب ادامه دارد، بخش بزرگی از کشاورزان در تکاپوی کشت رتون و نشای دوم هستند.
هادی باقری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران، اظهار کرد: درحالی که برداشت برنج با شتاب در مزارع شالیزاری استان ادامه دارد برخی از شالیکاران در تکاپوی برای کشت رتون و نشای مجدد هستند.وی افزود: حدود ۶۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری به نشای مجدد و حدود ۳۰ هزار هکتار به پرورش رتون اختصاص یافته است.
نشان‌دار کردن برنج مازندران

نشان‌دار کردن برنج مازندران

در راستای ساماندهی بازار محصولات کشاورزی و صیانت از اعتبار محصول راهبردی برنج، فرآیند ایجاد نشان واحد برنج مازندران با محوریت بخش خصوصی و حمایت همه‌جانبه استانداری آغاز شده است.

نمایش گزارش

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیش‌بینی می‌شود سطح کشت رتون و نشای مجدد به بالای ۱۰۰ هزار هکتار برسد.باقری خاطرنشان کرد: کشاورزانی که به منابع آب سطحی دسترسی ندارند، به‌هیچ‌وجه مجاز به کشت دوم برنج نیستند و استفاده از منابع آب زیرزمینی برای این منظور ممنوع است.#برنج#شالیزاری #تولید#کشاورزی#رتون#کشت_دوم
06:36 - 25 مرداد 1405
کشاورزی و امور دام
استان ها
مازندران




1 پاسخ

@Sepinod25 مرداد 1405
که برنج گران شود و دلال داخلی و وارد کننده برنج بی خاصیت خارجی سود کند