تجهیزات امنیتی غرب استان افزایش می‌یابد/ برخورد شدید پلیس با خفت گیران و گردن‌کشان

فرمانده انتظامی غرب استان تهران با بیان اینکه به‌زودی امکانات و تجهیزات پلیس حوزه غرب به ‌ویژه شهرقدس افزایش خواهد یافت، از کاهش ۸ درصدی سرقت‌های خرد خبر داد و گفت: با کسانی‌که اقدام به خفت گیری و گردن‌کشی می‌کنند به شدت برخورد خواهیم کرد.
سردار کیوان ظهیری فرمانده انتظامی غرب استان تهران در گفت و گو با خبرنگار فارس در شهرقدس با اشاره به ملاقات مردمی که در مسجد جامع شهرقدس برگزار شد، اظهار کرد: نیروی انتظامی برابر اولویت ها در برخورد با جرائم و مخلان نظم و امنیت برنامه ریزی کرده و با هماهنگی قضایی اقدام می‌کند تا مردم در امنیت و آرامش باشند. وی گفت: با توجه به توسعه و رشد جمعیتی شهرستان قدس باید نیروی انتظامی این شهر به‌روز شده و زیرساخت‌های امنیتی و نیروی انسانی آن افزایش یابد. فرمانده انتظامی غرب استان تهران در ادامه افزود: اقدامات قانونی در این خصوص با هماهنگی سلسله مراتب فرماندهی انجام شده و به زودی شاهد افزایش امکانات و تجهیزات در حوزه غرب استان تهران به ویژه شهرقدس خواهیم بود تا در ایجاد و امنیت و آرامش فعالیت‌ها بیشتر شود و مردم از اقدامات پلیس راضی باشند. وی در ارتباط با کمبود کلانتری‌ها ازجمله شهرک فرزان، بیان کرد: براساس تقسیمات کشوری اقدامات انجام می‌شود و هماهنگی لازم صورت گرفته و بر مبنای افزایش جمعیت ساختار و امکانات نیز افزایش می‌یابد. سردار ظهیری با بیان اینکه جهت جلوگیری از سرقت‌های خرد لازم است همه دستگاه‌ها و مردم کمک کنند افزود: در سال جاری اقدامات پلیس در راه‌اندازی گشت‌های انتظامی و گشت‌ها ۱۱۰ در حوزه شهرستان قدس موجب شده حدود ۸ درصد جرائم خرد کاهش یابد و به هیچ عنوان پلیس اجازه گردن‌کشی، سرقت مسلحانه و خشن به کسی نمی‌دهیم و به شدت برخورد می‌کند.
وی با اشاره به اینکه با اجرای طرح‌های مختلف مانند برخورد با سارقین، مالخران، فروشندگان مواد مخدر و قاچاقچیان کالا و ارز، میزان سرقت‌ها کاهش یافته و این طرح‌ها روز به روز بیشتر خواهد شد، گفت: با کسانی که اقدام به خفت‌گیری می‌کنند به شدت برخورد شده و میزان جرائم خشن در غرب استان کاهش یافته است  فرمانده انتظامی غرب استان تهران به جمع‌آوری بیش از ۲۰۰ نفر معتاد متجاهر در شهرقدس اشاره و تصریح کرد: جمع آوری معتادین متجاهر از اولویت‌های کاری پلیس بوده و تاکنون تعداد زیادی دستگیر و جمع‌آوری شده و هر چه ظرفیت بیشتری به پلیس داده شود، جمع آوری‌ها نیز افزایش خواهد یافت. انتهای پیام/۶۷۰۷۵.
ظهیری
09:12 - 28 دی 1400

0 بازدید