گودرزی: تنگه هرمز برای کشتی‌های متخاصم بسته می‌ماند

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تنگه هرمز خط قرمز ایران در مذاکرات است، گفت: این آبراه استراتژیک برای کشورهای متخاصم بسته خواهد شد و کشتی‌های تجاری تنها با اخذ عوارض و هماهنگی با جمهوری اسلامی ایران امکان عبور دارند.
عباس گودرزی، نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: در شرایط جنگی نباید به سخنان دشمن اعتماد کنیم؛ دشمن به دنبال جنگ شناختی است، جنگ شناختی از جنگ نظامی به مراتب هولناک تر است.نماینده بروجرد در مجلس تاکید کرد: امروز دشمن به دنبال شکست خیابان و برهم زدن انسجام و همبستگی ملی است. انسجامی که خمیرمایه اصلی پیروزی ایران بوده و خواهد بود و موضوعاتی مانند تنگه هرمز و غنی‌سازی و امثالهم، دستاورد انسجام و اتحاد مقدس ملت ایران است.وی در خصوص تنگه هرمز با تاکید بر اینکه این مهم میراث شهید تنگسیری و خط قرمز ایران در مذاکرات است، اظهار داشت: تنگه هرمز دستاورد و حاصل مقاومت ملت ایران در یک چله پرافتخار است و از آن کوتاه نخواهیم آمد. تنگه هرمز فرصتی است که با آن ساختار تحریم ها هم شکسته خواهد شد.سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس تصریح کرد: تنگه هرمز برای کشورهای متخاصم بسته و برای کشتی های تجاری با اخذ عوارض و با هماهنگی جمهوری اسلامی ایران است. حاکمیت ایران بر تنگه هرمز حق مسلم ایران است. این حق قابل خدشه، قابل تردید و قابل معامله نیست و نخواهد بود.
20:42 - 28 فروردین 1405
مجلس

2 بازنشر10 واکنش
206٫8k بازدید



10 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز ولایت‌
@Hosseinhamdollahi28 فروردین 1405
در پاسخ به
پس آن مردک معلون کله زرد ان پیر خرفت ترامپ لعنت الله علیه چ میگوید برای چی وزیر خارجه ی ما ان را تایید میکنن اقای عراقچی و قالیباف شما وزیر خارجه و رئیس مجلس ایران هستید یا دشمن صهیونیستی؟؟؟؟؟!؟؟؟؟!؟

@user170910099307852889628 فروردین 1405
در پاسخ به
وزیر خارجه زبون نداشت اینارو بگه که هر آنچه ترامپ لازم داشت با یک توییت داد !!! یک کشور با اینهمه شهید و مقاومت مگر مسخره شما هستند که هر روز تن و بدنشان بلرزد ، ای ننگ بر شما که نمیتوانید دهان اینها را گل بگیرید

تصویر نمایه‌ی ‌عباس.ط‌
@Abbas36928 فروردین 1405
در پاسخ به
بعد از کار در معدن ، ماله کشی ، سخت ترین کار در دنیاست ! 👷

@Bardia_y28 فروردین 1405
در پاسخ به
عراقچی و ترامپ و قالیبافت کله گنده ها بستند شما سخنگو ها چی میگید دیگه چقدر میخواید مردم رو خر کنیداز دریافت عوارض رسیدیم به اینکه تنگه برای بعضیا یکوچولو هنوز بستست

@user170910002948617962028 فروردین 1405
در پاسخ به
ایا روی بدنه کشتی های متخاصم با خط نستعلیق و بزرگ، سه بار نوشته است که این کشتی متخاصم است؟ یا روی پرچم ان به طور جداگانه کلمه متخاصم به ۵ زبان زنده و پر مخاطب دنیا کلمه متخاصم قید شده است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

تصویر نمایه‌ی ‌سلمان مهدوی‌
@salman_31328 فروردین 1405
در پاسخ به
خدا کنه اینطور باشه !

@user17750472093128 فروردین 1405
در پاسخ به
متن مطالبه پیش از افزایش حقوق سال ۱۴۰۵ است. الان حقوق اعضای هیئت علمی حدود دو برابر شده است.مثلاً یک هیات علمی که یک ماه پیش حقوقش ۷۰ میلیون بوده الان حدود ۱۴۵ میلیون شده است.https://farsnews.ir/user177504720931/1775051181649276817

این خبر حذف شده است.


@Iran4628 فروردین 1405
در پاسخ به
خا... دیدیم بسته ماند!!!

@Zenoz28 فروردین 1405
در پاسخ به
خدا از تقصیرت نگذرد که اینگونه دل مردم را به درد آوردی. با یک توییت دشمنان را خوشحال و مردم را نگران کردی. خدایا تا کی مرد این سازشکاران را تحمل بکنند. ای آنکه در صف مسئولان شکاف ایجاد کردی، شرم بر تو باد. بروید همانجاییکه در آنجا دکترا گرفته اید.

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر محمدحسین(سجاد) عباسی کارآفرین‌
@Sajjadabbasi29 فروردین 1405
در پاسخ به

آمریکا،قابل اعتماد نیست ،اما سلام بر ایران نوین

ساعتی پیش طی بیانیه شورای امنیت ملی آمریکا این کشور امپریالیستی شروط ده گانه ایران را پذیرفت یاد مقاله ای افتادم که در روزهای گذشته تحت شکسته شدن هیمنه آمریکا و سلام به ایران نوین نوشته بودم عمو ترامپ بزرگ ترین کمک را به ایران انجام داد بعد از پنجاه سال مجاهدت و به برکت خون شهید والا مقام رهبر معظم…
نمایش بیشتر

نمایش گزارش