کمیسیون امنیت مجلس: ورود گروسی به ایران ممنوع شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه اعضای کمیسیون انتقاد شدیدی از آقای گروسی مدیر کل آژانس دارند، گفت: برخی از اعضا تاکید کردند که باید ورود او به کشور ممنوع شود‌.
به گزارش خبرنگار مجلس خبرگزاری فارس‌، ابراهیم رضایی نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: این جلسه با موضوع بررسی آخرین تحولات نبرد جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی برگزار شد.وی در تشریح این جلسه و با بیان اینکه معاون وزیر امور خارجه در این جلسه، گزارش جامعی از آخرین وضعیت میدانی و تحولات نبرد ارائه کرد، گفت: این گزارش نشان‌دهنده تغییر موازنه قدرت به نفع جمهوری اسلامی ایران است. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد این تغییر موازنه قدرت و دستاوردهای نظامی کشورمان‌، گفت‌: «طبق آخرین بررسی‌های میدانی و اطلاعات دقیق، قدرت موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به‌وضوح به رخ دشمن کشیده شده و اراده ملت ایران به دشمن تحمیل گردیده است. همچنین، با گذشت بیش از یک هفته از آغاز درگیری‌ها، دقت و کیفیت موشک‌های ما ارتقای چشمگیری یافته به‌طوری‌که حدود ۹۰ درصد از موشک‌ها به اهداف از پیش تعیین‌شده اصابت کرده‌اند.»رضایی تصریح کرد‌: «نکته حائز اهمیت دیگر، آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران برای هرگونه سناریوی احتمالی، از جمله ورود دولت‌های متخاصم دیگر به این نبرد است. ما ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دشمن را به‌طور کامل شناسایی کرده‌ایم و برای هر نوع مواجهه‌ای آماده هستیم.»وی با تأکید کمیسیون بر موضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص برنامه هسته‌ای و غنی‌سازی‌، گفت‌: « همه اعضای کمیسیون به‌صورت متفق‌القول اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران به‌هیچ‌وجه از حق قانونی و مشروع خود در زمینه غنی‌سازی عقب‌نشینی نخواهد کرد.»
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد‌ که مجلس شورای اسلامی به‌هیچ‌وجه اجازه تعطیلی غنی‌سازی یا رسیدن به غنی‌سازی صفر را نخواهد داد. این یک خط قرمز است و در این مورد کوچک‌ترین گذشتی وجود ندارد.رضایی در خصوص اقدامات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی‌ گفت‌: «معاون وزیر امور خارجه در این جلسه گزارشی مبسوط از تلاش‌های دستگاه دیپلماسی کشور در دفاع از منافع ملی و اثبات حقانیت جمهوری اسلامی ایران ارائه داد. وی به اقدامات سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور، همچنین تلاش‌های بین‌المللی برای افشای تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی اشاره کرد.»وی با اشاره به سوالات اعضای کمیسیون از معاون وزیر خارجه گفت: وی هرگونه مذاکره ایران با ایالات متحده آمریکا را تکذیب کرد. همچنین معاون وزیر خارجه ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مذاکره در کاخ سفید را کذب محض خواند و تأکید کرد که تا زمانی که تجاوز دشمن ادامه دارد، مذاکره‌ای در کار نخواهد بود.نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت‌: یکی از نکات مهم، تجلیل از انسجام بی‌سابقه ملت ایران و حمایت‌های گسترده جهان اسلام از جمله نهادهایی مانند الازهر، اخوان‌المسلمین و گروه‌های مقاومت بود. همچنین، از عملیات موفق نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تنبیه رژیم صهیونیستی و فتح آسمان سرزمین‌های اشغالی، از جمله تل‌آویو و حیفا، تقدیر شد.
رضایی با بیان اینکه‌ اعضای کمیسیون انتقاد شدیدی از آقای گروسی مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی داشتند، گفت‌: برخی از اعضا تاکید کردندکه باید ورود او به کشور ممنوع شود‌.سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: همچنین استمرار غنی سازی در داخل کشور مساله ای بود که همه اعضای کمیسیون بر آن تاکید داشتند و دولت باید مکلف شود در هر شرایطی غنی سازی را ادامه دهد.وی گفت‌: همچنین از برخی جریان‌ها دگراندیش یا منتقد یا جریان‌های متنوع فکری داخلی که در طی روزهای اخیر در کنار نظام جمهوری اسلامی ایستادند و به طرق مختلف فرهنگی و سیاسی و با اعلام مواضع خودشون علیه رژیم صهیونیستی و تجاوز رژیم صهیونیستی و در دفاع از ایران موضع گرفتن تجلیل و تشکر شد‌.رضایی گفت‌: «در این جلسه بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و گسترده درباره پیروزی‌ها و ضربات سنگین نیروهای مسلح ایران به دشمن تأکید شد. همچنین، بر ضرورت مدیریت روانی جنگ و تبلیغات مرتبط با آن تأکید شد.»وی در مورد وضعیت اقتصادی کشور و تأمین نیازهای مردم نیز گفت‌: «در جلسه امروز اعلام شد که مشکلی در تأمین سوخت، مواد غذایی و کالاهای اساسی مردم وجود ندارد و تمامی دستگاه‌های مربوطه موظف هستند تا با حساسیت بالا به وظایف خود در قبال مردم عمل کنند. همچنین، طرحی برای تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با دشمن در دست بررسی است که به‌زودی در مجلس مطرح خواهد شد.»سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت‌: «درخواست تشکیل دادگاه بین‌المللی جنایت جنگی برای نتانیاهو از دیگر موضوعات مطرح‌شده در جلسه بود. همچنین، بر لزوم بازگشت زندگی مردم به شرایط عادی و ثبات اقتصادی و اجتماعی تأکید شد.»
پایان پیام/
19:56 - 31 خرداد 1404

9 بازنشر21 واکنش
692٫2k بازدید




23 پاسخ

@user1749906945331 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
همین قدر نمی‌فهمید. بیارید و بگیریدش حروم‌زاده رو

تصویر نمایه‌ی ‌شهروند گمنام‌
@Ba30iji31 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
بایستی سردسته خائنین در لباس مدیر کل انرژی اتمی را از ورود به کشور منع کرد و کشورمان از معاهده NPT خارج بشه .

تصویر نمایه‌ی ‌کورش عروج‌
@Koorosh_Orooj31 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
مدیر ابلیسی آژانس صهیونی

@MAHDI_IRANI31 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
خاک تو سر مجلسی که تمام هسته ای ما رو با مشارکت آژانس زدن و از NPT خارج نشدن

@user170909999612253557531 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
نه تنها ورودش ممنوع بشه بلکه اقدام قضایی جهت پیگرد این جاسوس هم اقدام بشه حجم ضایعاتی که این مردک جاسوس به ایران وارد کرده تو اینده مشخص میشه شک نکنید امار دانشمندان هسته ای وسایت هارو دقیق داده که الان شاهدترور ها هستیم وبه هدف زدن مراکز اتمی مااز روز اول معلوم بود عامل موساد هستش

@user17080937717131 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
نمایندگان مجلس هیچ وقت پیش بینی زمان نکردند و همیشه اول عمل بعد تفکر کردند . اما با این حال متحدیم و ما بازهم پشت رهبر فرزانه و رئیس جمهور عزیز و پشت رزمندگان شجاعمان هستیم. هیچ وقت پشت نظام را خالی نکرده و نخواهیم کرد . تا خون در جان داریم از کشور و رهبر حمایت میکنیم . این شعار نیست به عینه میبین…نمایش بیشتر

@Mms_mms31 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
من مانده‌ام که دیگر چه کاری باید بکنند که ما عکس العمل نشان دهیم!!!؟ شاید هنوز خیال می‌کنید که چندتا دانشمند هسته‌ای هنوز زنده اند و. شما منتظرید؟! یا خیال‌تان برخی مراکز هسته ای هنوز صددرصد تخریب نشده اند!!؟

@user17133215253931 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
وجدانا بعضیها تازه فهمیدن این بابا جاسوس صهیونیستها هستش؟

@user170910028006530201231 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
باید این آقای لجن و جاسوس ورودشان به ایران ممنوع شود.

@user172019395320dani134431 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
چرا حد اقل تا زمان تمام شدن درگیری وروشن شدن وضعیت جنگ و گرفتن انتقام و در جواب خیانت مدیر اژانس در همکاری با دشمنان وجاسوسی برای انان دسترسی آژانس را لااقل محدود نمی نمایید ودر بیانیه ها چرا اهداف را محدود به قبول نکردن غنی سازی در حد صفر اعلام میکنید ایران باید فقط رضایت قبول تمام حقوق خود در ان پ…نمایش بیشتر

@user170910161726468226231 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
این کاری است که باید مدتها پیش انجام می شد.تعقیب قضایی هم باید بشود که یکی از عاملین آماده سازی حمله به ایران بوده و هست.

@user170910132269191199031 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
واقعا متحیر شدم از این حجم درایت احسنتخیلی تاثیر گذار بودشوخیه دیگهمثل این میمونه بگی گروسی بد بد بد

@user170910008638303954031 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
حرف نزنید موقع عمل کردنه . فقط عمل کنید . ایشون رو عنصر نامطلوب اعلام کنید

@user170910005846158278431 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
قطعا بایست اینکار انجام شود و انشالله بدست یک مسلمان کشته شود که باعث قتل فرماندهان دانشمندان و طیف عظیم هموطنانمان گردید

@user17084438504931 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
بهترین تصمیم ممنوع‌الورودی این جاسوس خبیث می‌باشد.

@blognevis31 خرداد 1404
چرا ممنوع الورود ؟ !باید بیاد تا بشه محاکمش کرد انهم به جرم جاسوسی و این مردک را باید اعدام کرد و جسد کثیفش را هم در فاضلاب مدفون کرد

@user17162299422731 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
باسلاماتفاقا باید گروسی دلقک خیمه شب باز ودعوت کرد تا به ایران بیاید.از مراکز هسته ای بازدید کنه و در آخر اون احمق ودریکی از مراکز هسته ای رو باز به غل وزنجیر بکشند وبه اسرائیل بگند بیا بزن.

تصویر نمایه‌ی ‌Ha Hasani‌
@hasani134131 خرداد 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
این یعنی یک کار انقلابی

@user1705863895791 تیر 1404
در پاسخ به @MaryamKarami
حتماً باید این اتفاق بیفتد ، البته نفر جایگزین او هم قطعاً جاسوس است ، ولی باید گروسی خائن بفهمد با چه ملتی طرف است.