حماسهسازانِ خیابانهای اسدآباد در ایستگاه هشتاد و دو
مردم دیار شهید سیدجمالالدین اسدآبادی شبهای حماسهِ خیابان را به ایستگاه هشتاد و دوم رساندند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اسدآباد؛ مردم شهرستان اسدآباد که همچنان با حضور شکوهمندشان، چراغ شبهای حماسهِ خیابان را روشن نگه داشتهاند، امشب هم در ایستگاه هشتاد و دوم، خیابان به خیابان راه رفتند و شعار ایستادگی سر دادند.
مردم این شهر با تجمع در میدان امام(ره) و با نجوای دعای سلامتی امامزمان(عج)، مسیرهای بلوار بهشتی، خیابان صاحبالزمان(عج) غربی تا امامزاده بیبی حکیمه(س) را طی کردند و شعار ضداستکباری سر دادند.
این مردم که همچنان خونخواه رهبر شهید هستند، در هنگامه رعدوبرق در آسمان فریاد برمیآوردند که "ما صدای موشکهایی را میخواهیم که اسرائیل و آمریکا را هدف گرفته باشد".
برخی مردم هم که از آشفتگی بازار اقتصاد و گرانی هم گلایه دارند، با دست نوشتههایی شکایتشان از این اوضاع نابسامان را به خیابان کشاندند و خواستار برخورد دستگاه شدهاند.
23:26 - 31 اردیبهشت 1405