ثبت سود ۵ همتی پتروشیمی خارک در سالی پرچالش

مدیرعامل پتروشیمی خارک با تشریح عملکرد این شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام، از ثبت سود خالص نزدیک به ۵ همت و فروش ۲۶۹ میلیون دلاری محصولات خبر داد و تأکید کرد که این مجموعه توانسته با وجود مجموعه‌ای از چالش‌های عملیاتی و محدودیت‌های کم‌سابقه، جایگاه راهبردی خود را در صنعت پتروشیمی کشور حفظ کند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت پتروشیمی خارک در تهران برگزار شد و «کمیل پورضیایی» مدیرعامل این شرکت، گزارشی از عملکرد سال مالی ۱۴۰۴ ارائه کرد.وی با اشاره به نقش مهم پتروشیمی خارک در اقتصاد کشور اظهار داشت: این شرکت به واسطه موقعیت ویژه خود، صرفاً یک جزیره صنعتی نیست، بلکه یکی از حلقه‌های کلیدی زنجیره ارزش صنعت انرژی ایران به شمار می‌رود و نقشی مؤثر در تأمین ارز و توسعه صادرات غیرنفتی ایفا می‌کند.مدیرعامل پتروشیمی خارک در ادامه به تشریح دشواری‌های سال گذشته پرداخت و گفت: نوسانات نرخ خوراک، وابستگی به سکوهای نفتی، فرسودگی بخشی از تجهیزات، توقف‌های تولید ناشی از شرایط جنگی، اجرای عملیات اورهال بویلر و همچنین کاهش کمیت و کیفیت خوراک دریافتی، از مهم‌ترین چالش‌هایی بود که شرکت در سال مالی ۱۴۰۴ با آن مواجه شد.پورضیایی افزود: مدیریت همزمان این شرایط پیچیده، نیازمند تصمیم‌گیری‌های دقیق و برنامه‌ریزی مستمر بود تا ضمن حفظ پایداری تولید، اهداف عملیاتی و اقتصادی شرکت نیز محقق شود.بر اساس گزارش ارائه‌شده در مجمع، میزان تولید ناخالص پتروشیمی خارک در سال مالی ۱۴۰۴ به ۹۶۲ هزار و ۴۶۶ تن رسید. همچنین ارزش فروش دلاری محصولات این شرکت به ۲۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بالغ شد که نشان‌دهنده تداوم حضور مؤثر خارک در بازارهای صادراتی، علی‌رغم محدودیت‌ها و نوسانات محیط کسب‌وکار است.مدیرعامل پتروشیمی خارک همچنین از تحقق حدود ۵.۲ همت سود خالص عملیاتی خبر داد و اظهار کرد: سود خالص نهایی شرکت نیز به نزدیک ۵ همت رسیده که بیانگر حفظ توان سودآوری مجموعه در یکی از دشوارترین مقاطع فعالیت صنعت پتروشیمی طی سال‌های اخیر است.
آنچه در عملکرد سال مالی ۱۴۰۴ پتروشیمی خارک بیش از همه مورد توجه سهامداران قرار گرفت، عبور موفق این شرکت از مجموعه‌ای از چالش‌های فنی و بیرونی، در کنار تداوم تولید و حفظ بازدهی اقتصادی بود؛ موضوعی که می‌تواند چشم‌انداز پیش‌روی این مجموعه را تقویت کرده و بر اعتماد سرمایه‌گذاران نسبت به ظرفیت‌های صنعت پتروشیمی کشور بیفزاید.
11:59 - 24 خرداد 1405

79 بازدید