پیکر کودک غرق شده در آذربایجان غربی پیدا شد

مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان غربی گفت: کودک پنج‌ساله در دره گردشگری روستای رند ماکو غرق شده بود که امدادگران پیکر او را بعد از هفت ساعت جستجو پیدا کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ حمید محبوبی مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان غربی دراین‌رابطه گفت: گزارشی مبنی بر غرق‌شدن یک کودک ۵ساله به مرکز کنترل و هماهنگی اضطراری عملیات ارائه شد.
وی اضافه کرد: بلافاصله نجاتگران هلال‌احمر پایگاه امداد و نجات سه‌راهی رند و ۲ تیم پشتیبانی از شهرستان ماکو به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل هلال‌احمر آذربایجان غربی ادامه داد: نیروهای امدادی پس از حدود ۷ ساعت جست‌وجو در دره گردشگری روستای رند، پیکر کودک غرق‌شده را پیدا کرده و پس از انتقال، آن را به مراجع قانونی تحویل دادند.
محبوبی تأکید کرد: باتوجه‌به بارش‌های مناسب و افزایش سطح آب‌ها در نقاط مختلف استان، خانواده‌ها باید مراقبت بیشتری از فرزندان داشته باشند تا از غرق‌شدن آنها در رودخانه‌ها و صدها جلوگیری شود.
12:43 - 9 خرداد 1405
استان ها
آذربایجان غربی

1 بازنشر2 واکنش
33٫9k بازدید