7 روز پیش

معاون رئیس‌جمهور: در روزهای آخر تصمیم‌گیری برای بنزین هستیم

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: تا الان هیچ تصمیمی در دولت برای تغییر نرخ بنزین و سازوکار تخصیص فعلی بنزین گرفته نشده است.
@Goftogu7 روز پیش
در پاسخ به
دوستانی که مذاکره کنندگان رو خائن میدونن و با افتخار میگن تنها راه حل جنگِ، این بهای جنگ و محاصرست. کشور محاصرست و امکان فروش نفت و واردات بنزین نیست همین که موجوده رو باید تقسیم کنیم. حالا یه لحظه فک کنید خدای ناکرده پالایشگاها و نیروگاهامونم تخریب شدن و ما هم تمام پالایشگاه های منطقه رو زدیم.

این خبر حذف شده است.

مشکل اینجاست وقتی مسئولان و مردم ظاهر حفظ میکنن و انرژی مثبت میدن که ترس و نا امیدی به جامعه القا نشه، بعضی ها واقعیت های موجود رو فراموش میکنن و میخوان تا همیشه با کل دنیا بجنگن.
06:29 - 23 مرداد 1405

27 بازدید



1 پاسخ

@user1778312826567 روز پیش
در پاسخ به و
برداشت اشتباه شما و مسئولین در چند ماه اخیرخیر اینطور نیستاستقامت محکم یعنی پایان جنگ و عقب نشینی دشمنشل کردن یعنی ادامه جنگ و شکست که شاهد اون هستیم دیگه نیاز به اثبات نداره