ولایتی در سوریه/تلاش انگلیس برای تصویب طرح حملات هوایی در سوریه/ احتمال حذف ترکیه از روند حل بحران سوریه

احتمال حذف ترکیه از روند حل بحران سوریه، سفر ولایتی به سوریه و دیدارش با بشار اسد، تلاش وزیر دفاع انگلیس برای تصویب طرح حملات هوایی در سوریه و اظهارات دو سناتور آمریکایی درباره اینکه نیروی 100000 نفری برای مقابله با داعش در سوریه ایجاد شود،بخشی از مهمترین اخبار سوریه در روز گذشته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، جدیدترین وضعیت میدانی استان حلب سوریه، احتمال اعزام 1200 نظامی آلمانی به سوریه، کشته شدن 42 تروریست در حملات ارتش سوریه، 9 زخمی در حمله خمپاره‌ای تروریست‌ها به دمشق، سفر ولایتی به سوریه و دیدار وی با بشار اسد و ولید معلم، اظهارات مشاور مقام معظم رهبری و تأکید وی بر اینکه وظیفه ایران است که در کنار «اسد» بایستد، اظهارات وزیر خارجه ایتالیا درباره اینکه «بشار اسد» باید برود تا مسأله سوریه حل شود، تلاش وزیر دفاع انگلیس برای تصویب طرح حملات هوایی در سوریه، اظهارات دو سناتور آمریکایی مبنی بر اینکه نیروی 100000 نفری برای مقابله با داعش در سوریه ایجاد شود، تمایل بلغارستان برای مشارکت در عملیات زمینی در سوریه، اظهارات موگرینی مبنی بر اینکه تنش‌های ترکیه و روسیه نباید روی مذاکرات سوریه اثر بگذارد، اظهارات سفیر سابق آمریکا در دمشق مبنی بر اینکه «حزب‌الله» و «ایران» عامل بقای نظام سوریه هستند، بازداشت 2 ژنرال ترکیه به‌ اتهام توقیف خودرو‌های حامل سلاح به سوریه، اظهارات ابراهیم جعفری درباره اینکه تروریست‌ها از 100 کشور در داعش عضویت دارند، اظهارات رهبر حزب اپوزیسیون انگلیس مبنی بر اینکه توطئه علیه وی منجر به تغییر موضعش در قبال سوریه نمی‌شود، اظهارات مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا درباره اینکه قدرت‌های جهان به جای سقوط جنگنده سوخو باید بر حل بحران سوریه متمرکز شوند، اظهارات یکی از اعضای برجسته حزب محافظه‌کار انگلیس مبنی بر اینکه انگلیس توان کافی برای حملات هوایی در س
مشروح اخبار به شرح زیر است.تحولات میدانیجدیدترین وضعیت میدانی استان حلب سوریه+نقشهنیروهای سوری و مقاومت لبنان همچنان به پیشروی در استان «حلب» ادامه می‌دهند و ساکنان این استان امیدوارند ارتش بتواند همه مناطق حلب را از لوث عناصر تروریستی پاک کند.احتمال اعزام 1200 نظامی آلمانی به سوریهآلمان درصدد است حدود هزار و دویست نظامی خود را به سوریه اعزام کند تا نیروی هوایی برلین بتواند در عملیات حملات هوایی سوریه مشارکت داشته باشکشته شدن 42 تروریست در حملات ارتش سوریهمعارضان سوری از کشته شدن 42 تروریست از گروه‏های مختلف در حملات ارتش سوریه به مناطق مختلف این کشور خبر دادند.9 زخمی در حمله خمپاره‌ای تروریست‌ها به دمشقحمله خمپاره‌ای تروریست‌ها به شهر دمشق 9 زخمی برجای گذاشت.تحولات سیاسیعلی‌اکبر ولایتی: وظیفه ایران است که در کنار «اسد» بایستدمشاور رهبر انقلاب در امور بین‌الملل با اشاره به روابط دوستانه و برادرانه دمشق و تهران تأکید کرد ایران دست از حمایت دولت سوریه برنمی‌دارد.بشار اسد: نابودی تروریسم گام اصلی برقراری ثبات در منطقه و جهان استرئیس جمهور سوریه در دیدار با مشاور رهبر معظم انقلاب جمهوری اسلامی ایران در امور بین‌الملل، نابودی تروریسم را گام اصلی برقراری ثبات در منطقه و جهان عنوان کرد.«ولایتی» با «ولید معلم» در دمشق دیدار کردمشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در امور بین‌الملل امروز یکشنبه با وزیر خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.
ولایتی: تنش میان مسکو و آنکارا به سود منطقه نیست/بشار اسد قهرمان مقاومت استمشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری گفت: سقوط هواپیما روسیه و تشدید تنش ها میان آنکارا و مسکو به مصلحت منطقه نیستوزیر خارجه ایتالیا: «بشار اسد» باید برود تا مسأله سوریه حل شودوزیر خارجه ایتالیا در کنفرانس خبری مشترک با همتای قطری خود بار دیگر اظهارات غربی‌ها مبنی بر ضرورت برکناری رئیس‌جمهور کنونی سوریه را تکرار کرد.تلاش وزیر دفاع انگلیس برای تصویب طرح حملات هوایی در سوریهوزیر دفاع انگلیس ضمن سعی در جلب حمایت نمایندگان پارلمان از حملات هوایی در سوریه هشدار داد حملات پاریس می‌توانند به راحتی در شهرهای انگلیس تکرار شوند.دو سناتور آمریکایی: نیروی 100000 نفری برای مقابله با داعش در سوریه ایجاد شود«لیندسی گراهام» و «جان‌مک‌کین» دو سناتور ارشد آمریکایی در بغداد به خبرنگاران گفتند که باید یک نیروی بین‌المللی 100000 نفره که بیشتر آن از کشورهای عربی سنی هستند، تشکیل و برای مقابله با داعش به سوریه اعزام شوند.وزیر دفاع بلغارستان: امکان مشارکتمان در عملیات زمینی در سوریه وجود دارد«نیکلای ننچف» وزیر دفاع بلغارستان در اظهاراتی درباره بحران سوریه تاکید کرد که امکان مشارکت این کشور اروپایی در عملیات زمینی در سوریه وجود دارد.
موگرینی: تنش‌های ترکیه و روسیه نباید روی مذاکرات سوریه اثر بگذارد/ از احیای فرایند سیاسی ترکیه با کرد‌ها حمایت می‌کنیممسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که این اتحادیه از احیای مذاکرات بین دولت ترکیه و کرد‌ها و از سرگیری فرایند سیاسی حمایت خواهد کردمک‌کین: جهان عرب اعتمادی به رهبری آمریکا ندارد/ گراهام: با تشکیل نیروی عربی-غربی ایران و روسیه را در حاشیه قرار دهیم«جان‌مک‌کین» و «لیندسی گراهام» دو سناتور ارشد جمهوریخواه با انتقاد از مواضع دولت آمریکا در قبال داعش و سوریه، بر لزوم تشکیل نیرویی بین‌المللی و اعزام آنها به سوریه و عراق تاکید کردند.مصاحبه مهم سفیر سابق آمریکا در دمشق؛ «حزب‌الله» و «ایران» عامل بقای نظام سوریهسفیر سابق آمریکا در دمشق با اذعان به لزوم راهکار سیاسی برای حل بحران سوریه، اعلام کرد «حزب‌الله» و «ایران» سبب بقای نظام سوریه شدند.بازداشت 2 ژنرال ترکیه به‌ اتهام توقیف خودرو‌های حامل سلاح به سوریه2 ژنرال و یک سرهنگ ژاندارمری ترکیه به دستور دولت این کشور و در ارتباط با پروندۀ جنجالی توقیف کامیون‌های عازم سوریه بازداشت شدند.ابراهیم الجعفری: تروریست‌ها از 100 کشور در داعش عضویت دارندوزیر خارجه عراق می‌گوید باید همه کشورها برای مبارزه با تروریست‌های داعش که اتباع 100 کشور جهان در آن عضویت دارند، با هم همکاری کنند.
«کوربین» هشدار داد توطئه علیه وی منجر به تغییر موضعش در قبال سوریه نمی‌شودرهبر حزب اپوزیسیون انگلیس به کسانی که برای ریاست وی در حزب کارگر توطئه در سر دارند گفت که این اقدامات منجر به تغییر مواضع وی نشده و همچنان با مشارکت انگلیس در حملات هوایی در سوریه مخالف استقدرت‌های جهان به جای سقوط جنگنده سوخو باید بر حل بحران سوریه متمرکز شوندمشاور امنیت ملی اسبق آمریکا ضمن ابراز خرسندی از اینکه واشنگتن جنگنده روسیه را هدف قرار نداده گفت که قدرت‌های جهان باید فراتر از این حادثه بروند و به دنبال راهی برای مهار ناآرامی‌های سوریه باشند.انگلیس توان کافی برای حملات هوایی در سوریه را نداردیکی از اعضای برجسته حزب محافظه‌کار انگلیس در گفت‌وگو با روزنامه دیلی‌میل گفت: انگلیس توان لازم برای اقدامات نظامی علیه داعش را در سوریه ندارد.داعش از آغاز اعلام «خلافت خودخوانده» در سوریه چند نفر را کشته‌ است؟عناصر تروریستی داعش 17 ماه پیش خلافت خود خوانده‌ای را در سوریه اعلام کردند و از آن زمان تا کنون 3591 نفر را در این کشور کشته‌اند.اردوغان نمی‌خواهد خبرنگاران درباره حمایت ترکیه از «شورشیان سوریه» گزارش بدهندیک فعال حقوق بشر در جمهوری آذربایجان با اشاره به بازداشت سردبیر و نماینده روزنامه جمهوریت در آنکارا گفت که دولت ترکیه نمی‌خواهد خبرنگاران درباره حمایت‌های آنکارا از «شورشیان سوریه» گزارش دهند.
احتمال حذف ترکیه از روند حل بحران سوریه؛ افشاگری‌های روسیه در راه استتحلیلگر سیاسی عراق با تاکید بر اینکه انتقام‌گیری روسیه از ترکیه عجولانه نخواهد بود، گفت: مسکو علاوه بر احتمال واکنش نظامی و اقتصادی علیه ترکیه، حمایت‌های بزرگ این کشور از داعش را فاش خواهد کردانتهای پیام/.
سوریه
10:00 - 9 آذر 1394

0 بازدید