رزمایش ایران در تنگه هرمز در صدر اخبار رسانه های دنیا

برگزاری رزمایش دریایی سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز، همزمان با دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا و با پیام روشن همراهی دیپلماسی و میدان، مورد توجه رسانه‌های بزرگ جهان قرار گرفته است.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ رسانه‌های مختلف جهان از جمله «آسوشیتدپرس» و «واشنگتن پست» به رزمایش موشکی ایران در تنگه هرمز، خلیج فارس و دریای عمان پرداخته‌اند. این رسانه‌ها تأکید کرده‌اند که مسیرهای حیاتی تجارت جهانی از این منطقه می‌گذرند. آن‌ها همچنین تصریح کرده‌اند که حدود ۲۰٪ از نفت جهان نیز از این مسیرها عبور می‌کند. برخی رسانه‌های اسرائیلی نیز این گزارش‌ها را بازتاب داده‌اند.ایران در میانه تهدیدهای مکرر دونالد ترامپ و همچنین استقرار ناوها و تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه، در پیامی روشن به آمریکایی‌ها، رزمایشی دریایی را از روز دوشنبه در تنگه هرمز، خلیج فارس و دریای عمان آغاز کرده است.پرتاب موشک‌های ایرانی همزمان با برگزاری مذاکرات، به‌طور ویژه در رسانه‌های خارجی منعکس شده است. برگزاری این رزمایش در تنگه هرمز در واقع نمادی از همکاری تنگاتنگ دستگاه دیپلماسی و نیروهای نظامی ایران به شمار می‌رود و اقتدار و آمادگی ایرانیان برای مقابله با هر ماجراجویی را به‌رخ واشنگتن می‌کشد.علاوه بر این، برگزاری این رزمایش در تنگه هرمز و بستن چندساعته بخشی از این تنگه، هشداری برای آمریکا به حساب می‌آید که ایران ابزار مهمی مانند تنگه هرمز را در اختیار دارد تا در صورت بروز هرگونه تجاوز از سوی واشنگتن، از این ابزار در زمان مقتضی استفاده کند.
امروز سه‌شنبه نیز رهبر انقلاب در سخنرانی خود بر آمادگی کامل نیروهای نظامی ایران تأکید کرده و خاطرنشان کردند که سلاح‌های ایرانی از ناوهای آمریکایی قوی‌ترند و قادرند این ناوهای غول‌پیکر را به قعر دریا بفرستند.دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا امروز سه‌شنبه در ژنو سوئیس در حال برگزاری است. مسئولان دستگاه دیپلماسی ایران تأکید کرده‌اند که با «ابتکارات واقعی» به این مذاکرات آمده‌اند و «رفع تحریم‌ها بخش جدایی‌ناپذیر هرگونه توافقی است.»دور اول این مذاکرات در ۱۷ بهمن در مسقط عمان برگزار شد و علاوه بر نمایندگان دیپلماتیک آمریکا از جمله جرد کوشنر و استیو ویتکاف، برد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) هم در این مذاکرات شرکت کرده بود. برخی کارشناسان حضور این فرمانده را به‌عنوان پیامی تهدیدآمیز برای ایران تعبیر کرده بودند.#ایران #ایران_قوی #ایران_موشکی#آمریکا #دونالد_ترامپ#تنگه_هرمز
15:47 - 28 بهمن 1404

0 بازدید