«منوچهر نوذری» زمانی مردم را می‌خنداند که هیچکس نمی‌خندید

ایرج نوذری فرزند زنده یاد «منوچهر نوذری» پیشکسوت رادیو در سخنانی گفت: پدر مردم را در زمان جنگ خنداند زمانی که هیچکس نمی‌خندید.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، مراسم بزرگداشت منوچهر نوذری و همچنین تجلیل از ۲ پیشکسوت برنامه «صبح جمعه با شما» امروز در رادیو برگزار شد. بنا بر این گزارش، مراسم با آیتم نمایشی صبح جمعه با شما آغاز شد و در کنار گویندگانی که پشت تریبون قرار گرفتند، عکسی از منوچهر نوذری روی پایه خودنمایی می‌کرد‌.   برای ضبط این برنامه حمید شاه آبادی معاون صدا، محمدجعفر محمدزاده مدیر شبکه رادیو ایران، محمد احسانی مدیر شبکه نسیم، منوچهر اسماعیلی، ایرج نوذری، فرزاد حسنی، پریچهر بهروان، علیرضا جاویدنیا، بیوک میرزایی، افشین مقراضی، داود منفرد، نسیم رفیعی، اصغر سمسارزاده، عباس محبی و .... حضور داشتند. در یکی از این آیتم‌ها گویندگان اصلی این برنامه بروی سن آمده و در سیزدهمین سالگرد فقدان مرحوم نوذری هر کدام شعری کوتاه خواندند و تکه «نوذری یادت بخیر» نیز در میان شعر مدام تکرار می‌شد. بخش بعدی این مراسم به پخش قسمت‌های کوتاهی از مسابقه هفته با اجرای نوذری و ضبط آیتم‌هایی با حضور زنده یاد نوذری اختصاص یافت.   ** جاویدنیا: نوذری در کار و حرفه خود دقیق بود  جاویدنیا در ادامه این مراسم با اشاره به فقدان نوذری گفت: همه ما ادامه دهنده راه زنده یاد نوذری هستیم و مردم در کوچه و بازار هرکدام از ما را در خیابان می‌بینند بلا استثناء می‌گویند روح منوچهر نوذری شاد. وی ادامه داد: نوذری در کار و حرفه خود به شدت دقیق بود و حتی اگر یک واو جا می افتاد به ما تذکر می‌داد.
در ادامه جاویدنیا به همراه بازیگر نقش نازی یکی از آیتم‌های صبح جمعه با شما با حضور ملون را اجرا کردند در این بخش به جای صدای ملون ( مرحوم نوذری) بخش‌های ضبط شده صدای او از بلندگوهای سالن پخش می‌شد. ** منوچهر اسماعیلی: نوذری در عرصه نقش‌های طنز همتا نداشت منوچهر اسماعیلی دوبلور پیشکسوت نیز در ادامه این مراسم طی سخنانی گفت: همه چیز درباره نوذری خاطره است و ما بیش از ۵۰ سال همکار بودیم و بیشتر در دوبله با هم بودیم.   وی ادامه داد: او به عنوان گوینده طراز اول مدیر دوبلاژ و طناز برای نقش‌های طنزپرداز همتا نداشت و کلام وی روی برخی نقش‌ها ماندگار شد. ما رابطه نزدیکی با هم داشتیم و حتی اواخر زندگی‌اش برنامه رادیویی سرزمین نور را با هم کار می‌کردیم‌. اسماعیلی افزود: حین آن برنامه دیدم که او دارد گریه می‌کند و آنجا فهمیدم که فقط طناز نیست و دلبر هم هست. نمی‌دانم به ایرج عزیز چه بگویم درباره از دست دادن پدری که تمام ایران او را دوست داشتند. ** بهروان: کسی که همیشه می‌خندند شادترین آدم نیست‌ پریچهر بهروان یکی از گوینده‌های قدیمی رادیو نیز طی سخنانی گفت: نمی‌دانم چرا امروز همه ما احساساتی شدیم. لزوما کسی که همیشه می‌خندند شادترین آدم نیست‌. آقای نوذری برای ما فقط همکار نبود و عضوی از خانواده همه ما بود. وی ادامه داد: قبل از اینکه صبح جمعه را با نوذری شروع کنیم آقای صارمی و مقبلی این برنامه را اجرا کردند.
یادم هست یک شب آقای ابطحی ساعت‌های پایانی شب وارد استودیو شدند و گفتند آمدم به شما خسته نباشید بگویم بهروان افزود: بیشترین خنده‌ها و شادی‌های زندگیم را در کنار منوچهر نوذری گذراندم و تا این لحظه نتوانستم در مراسم ترحیم وی شرکت کنم و اینجا اولین بار است. وی با یادآوری خاطره‌ای گفت: ماشینی خریده بودم و تصادف کردم و  آقای نوذری که متوجه شد به من گفت دخترم این اشک‌ها را نگه‌دار و برای این آهن پاره‌ها اشک‌هایت را هدر نده و در زندگی مسائل مهم‌تر از این وجود دارد. ** ایرج نوذری: عاشق مردمم همانطور که پدر بود ایرج نوذری دیگر سخنران این مراسم بود که با چشمانی اشک بار بروی سن آمد و بعد از بوسه زدن بر عکس پدرش گفت: عاشق عشقم عاشق کارم عاشق مردمم همانطور که پدر بود. وی ادامه داد: خیلی سخت است اینجا بایستی و عزیزانی را ببینی که با پدرت عمری گذراندند.     به گزارش فارس، در ادامه مراسم محمدحسین صوفی معاون صدای اسبق رادیو، محمدزاده مدیر رادیو ایران و حمید شاه آبادی معاون صدا روی سن آمدند و با اهدای لوحی از ایرج نوذری به نمایندگی از پدر تقدیر کردند. در این بخش ایرج نوذری گفت: پدر مردم را در زمان جنگ خنداند زمانی که هیچکس نمی‌خندید.   به گزارش فارس، در پایان این مراسم، از ۴۰ سال خدمت علیرضا جاویدنیا و عباس محبی در حضور مدیران تقدیر شد. همچنین مدیران حاضر از پوسترهایی با تصویر این دو هنرمند رونمایی کردند.
**محبی: سه نفر زندگیم را هدایت کردند  «عباس محبی» در ادامه این مراسم تقدیر  گفت: هنر جوهر و گوهر است و روح در این هنر تابع زمان و مکان نیست من از زمانیکه به عالم هنر آمدم چند نفر الگویم بودند.   وی ادامه داد: به بعضی‌ها در حد ستایش اعتقاد و باور دارم. جا دارد از سه نفر که زندگیم را هدایت کردند تشکر کنم، عزت اله مقبلی، منوچهر نوذری و منوچهر اسماعیلی. انشاله که استاد اسماعیلی سلامت باشند. گزارش از مائده سادات میرفندرسکی انتهای پیام/ .
نوذری
14:52 - 11 آذر 1397

2 بازنشر
39 بازدید



1 پاسخ