جنب و جوش یلدایی مردم، تهران را قفل کرد

ترافیک تهران موضوع جدیدی نیست اما تکاپوی شهروندان برای درکنار هم بودن در آخرین شب پاییز نفس‌گیرترین ساعات را در خیابان‌های پایتخت رقم زد.
گروه انتظامی خبرگزاری فارس: در شب یلدا، خیابان‌های تهران پر از ازدحام و ترافیک بود؛ مردم در تکاپوی خرید یا رفتن به دورهمی یلدایی بوده و خیابان‌های اصلی شهر عملا به پارکینگ سیار بدل شده و آنهایی که خرید نکرده بودند هم در تلاش بودند تا در لحظات آخری بتوانند مقدمات دورهمی یلدایی را فراهم کنند؛ بوق‌های پیاپی و چراغ‌های قرمز، حال‌و‌هوای شلوغ و پرهیاهویی در طولانی‌ترین شب سال در تهران رقم زد.
سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی در معابر و بزرگراه‌های پایتخت اظهار داشت: اگرچه در بعدازظهر و ساعات عصرگاهی ترافیک سنگینی را در اکثر معابر تهران شاهد بودیم اما در حال حاضر وضعیت تردد در اکثر معابر و بزرگراه‌ها پرحجم و روان است.سرهنگ شریفی با تشکر از همراهی مردم با پلیس از شهروندان درخواست کرد که در بازگشت از دورهمی شب یلدا هم از عجله و شتاب و سبقت غیرمجاز پرهیز کرده و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا خاطراتی خوش برای خود و دیگران کاربران ترافیکی در آخرین شب پاییز رقم بزنند.
22:08 - 30 آذر 1404
جامعه
انتظامی و حوادث
تهران

2 بازنشر
116٫2k بازدید


2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌9**8136‌
در پاسخ به
😂😂😂 اونجا در تهران ، ترافیک شلوغ ...اینجا در رشت ، مگس پر نمیزد توی خیابونا 🥰باید همسرم رو میبردم به دکتر چشم ، که خبهم جاده خلوت بود و هم مطب پزشک 😂من که خیلی راضی بودم ...میشه شب یلدا رو باز هم تمدیدش کنید 😂

در پاسخ به
هر روز کلی عمر و وقت و انرژی تو ترافیک تهران هدر میره.خودتون نمیتونید حلش کنید بدید چینیا کمتر از یه سال حلش کنن.