اقتدار ایران حاصل پیوند اسلام، ولایت و حضور در صحنه مردم است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج اردبیل گفت: ملت ایران باتکیه‌بر اسلام، ولایت و اتحاد خود، تمامی توطئه‌های دشمنان را خنثی کرده و به اقتداری دست یافته‌اند که تمامی معادلات منطقه‌ای را تحت‌تأثیر قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت‌الاسلام سید محمد سید سیاح در تجمع امشب مردم اردبیل اظهار کرد: امروز تمام دنیا نظاره‌گر این واقعیت است که آمریکا با وجود بهره‌گیری از توان دریایی و هوایی خود، قادر به تحقق اهدافش در منطقه و باز کردن تنگه هرمز نیست.وی با مقایسه شرایط کشور پیش‌وپس از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: پیش از انقلاب، بنا به اعتراف برخی مسئولان وقت، کشور در بسیاری از امور وابسته به قدرت‌های خارجی بود اما امروز به برکت خون شهدا و ایستادگی ملت ایران، جمهوری اسلامی به جایگاهی از اقتدار رسیده که معادلات منطقه‌ای و جهانی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج اردبیل با بیان اینکه شهدا مظهر اقتدار نظام اسلامی هستند، تصریح کرد: نسل جوان باید آگاه باشد که ملت ایران از چه شرایطی حرکت خود را آغاز کرده و امروز به چه جایگاهی دست‌یافته است.سه عنصر تاثیرگذار در قیام ۱۵ خردادوی با گرامیداشت سالروز قیام ۱۵ خرداد، سه عنصر اساسی این نهضت را اسلام، امام خمینی (ره) و حضور مقتدرانه مردم دانست و گفت: همین سه عنصر عامل شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد، پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار و بقای نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند.
حجت‌الاسلام سید سیاح با اشاره به مواضع تاریخی امام خمینی(ره) در برابر رژیم پهلوی خاطرنشان کرد: اعتراض امام راحل به کاپیتولاسیون و انتقاد صریح از وابستگی حکومت پهلوی، ریشه در آموزه‌های اسلامی داشت و ایشان بدون هیچ‌گونه ترس و ملاحظه‌ای نسبت به بیان حقایق اقدام می‌کردند.وی افزود: درحالی‌که حکومت پهلوی علما را از سخن‌گفتن درباره رژیم صهیونیستی و تهدیدات متوجه اسلام برحذر می‌داشت، امام خمینی (ره) با صراحت از در خطر بودن اسلام سخن می‌گفتند و مردم را نسبت به این مسائل آگاه می‌کردند.
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج اردبیل حضور مردم در صحنه و اعتقاد به قرآن کریم را از عوامل اصلی شکل‌گیری قیام ۱۵ خرداد عنوان کرد و گفت: همراهی مردم با رهنمودهای امام راحل، زمینه‌ساز شکل‌گیری یکی از مهم‌ترین حرکت‌های تاریخ معاصر ایران شد.اتحاد ملت در سایه اسلام و ولایت، رمز پیروزی در ۴۷ سال اخیر وی با اشاره به دشمنی‌های مستمر نظام سلطه علیه جمهوری اسلامی ایران طی ۴۷ سال گذشته اظهار داشت: هر زمان که قدرت‌های استکباری درصدد اقدام علیه ایران برآمدند، حضور مردم در صحنه و تمسک به آرمان‌های امام خمینی (ره) مانع از دستیابی آنان به اهدافشان شد.حجت‌الاسلام سید سیاح افزود: دشمنان تلاش می‌کنند از طریق فشارهای اقتصادی، مردم را نسبت به آرمان‌های انقلاب دلسرد کرده و میان ملت و مسئولان تردید ایجاد کنند اما هر زمان ملت ایران در کنار اسلام، قرآن و ولایت ایستاده، آمریکا و هم‌پیمانانش نتوانسته‌اند به اهداف خود دست یابند.وی افزود: رسانه‌های معاند همواره تلاش کرده‌اند مردم را از مشارکت در عرصه‌هایی نظیر انتخابات و راهپیمایی‌های حماسی نظیر ۲۲ بهمن بازدارند، اما ملت ایران با حضور گسترده خود این توطئه‌ها را خنثی کرده‌اند.مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج اردبیل با اشاره به جنگ‌ ۱۲ روزه و جنگ رمضان بیان کرد: دشمنانی که باهدف تضعیف و فروپاشی نظام جمهوری اسلامی وارد میدان شده بودند نه‌تنها به اهداف خود نرسیدند بلکه هیمنه آمریکا و انسجام جبهه حامیان آن نیز با چالش‌های جدی مواجه شد.
آخرین اخبار اردبیل را اینجا دنبال کنید#قیام_۱۵_خرداد#اتحاد_ملت#خیابان#تجمع_حمایتی
23:23 - 15 خرداد 1405
حماسه و مقاومت
استان ها
اردبیل

1 بازنشر3 واکنش
15٫7k بازدید