نترسید و نترسانید

از شگردهای تاریخی شیاطین برای تسلیم مؤمنین، ایجاد ترس و «تسلیم از طریق وحشت‌آفرینی» است. آنان با استفاده از همه ابزارهای جنگ روانی سعی می‌کنند چهره‌ای بسیار قدرتمند، با توانایی تخریب بالا و بسیار خشن از خود نشان دهند. و با این کار می‌خواهند در دل مؤمنان واهمه و دلهره ایجاد کنند. اما قرآن می‌فرماید، این شگرد فقط و فقط در «پیروان و دوستان شیطان» اثرگذار است و هیچ تأثیری در «مؤمنان و جامعه ایمانی» ندارد:إِنَّما ذلِکُمُ الشَّیطانُ یُخَوِّفُ أَولِیاءَهُ فَلا تَخافوهُم وَ خافونِ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ؛ (آل‌عمران، ۱۷۵)امروزه هم می‌بینیم که رئیس جمهور شیطان بزرگ، هر زمانی که در میدان واقعی شکست‌های سنگینی متحمل می‌شود، می‌کوشد در فضای مجازی و با استفاده از لشکرهای رسانه‌ای خود به عملیات روانی شدیدی علیه ملت ایران بپردازد و چهره‌ای بسیار خشن از خود نشان دهد و جالب است که عده‌ای از یاران و همراهان خود او هم در یک ترفند نخ‌نما، )در واقع به هدف ایجاد ترس بیشتر در ملت ایران اما در ظاهر با بیانی دلسوزانه و اخلاقی!) شروع می‌کنند به توبیخ و نصیحت کردن او که چرا اینگونه خشن می‌خواهی رفتار کنی! تو نباید ایران را نابود کنی! تو نباید ایران را به عصر حجر باز گردانی! تو نباید چنین جنایتی را مرتکب شوی!‌ ایران کشور بزرگی است تو نباید آن را تخریب کنی! یا در رسانه‌ها دائماً می‌گویند ظاهراً ترامپ دیوانه شده و ممکن است دست به هر کاری بزند! (گویا مشکل فقط شخص ترامپ است و نه تمامیت غرب!) و جملات و توصیه‌هایی از این قبیل.
ممکن است عده‌ای ساده‌لوح و زودباور فریب چنین ترفندهایی را بخورند. اما مؤمنان واقعی به خوبی از ترفندهای شیاطین آگاهند. و می‌دانند که آمریکا اگر توانایی چنین کاری را می‌داشت، لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد. و اساساً آن را بر زبان جاری نمی‌کرد؛ بلکه عمل می‌کرد. مگر قبلاً در افغانستان و عراق و سوریه و لیبی این کار را نکرده بودند؟! اساساً رحم و عطوفت و انسانیت و اخلاق و قانون و تعهد در قاموس شیطان جایگاهی ندارند. چه رسد به آمریکا که شیطان بزرگ است. تاریخ او همین را نشان می‌دهد.در عین حال، تاکنون چنین ترفندی نتوانسته‌ است در ملت و مسؤولان ایران اسلامی کارگر افتد. آنان در این عملیات روانی شدید علیه ملت ایران، از یک عامل بسیار مهم در ایران اسلامی غافل‌اند: ایمان و خداباوری ملت ایران. آنان نمی‌توانند درک کنند که انسان مؤمن هرگز از غیرخدا واهمه‌ای ندارد. به همین دلیل، ترامپ مفلوک وقتی حضور میدانی مردم را دیده بود ابتدا نمی‌توانست باور کند و می‌گفت این تصاویر و فیلم‌ها، ساخته هوش مصنوعی است و بعد که متوجه واقعیت‌ها شد گفت که «مردم ایران دیوانه‌اند!» و در ادامه توهین‌ها و جسارت‌های دیگری به ملت و مسؤولان ایران کرد! او هیچ فهمی از عنصر ایمان و خداباوری و ولایت‌مداری ملت ایران و روحیه جهادی و مقاومت آنان ندارد. او نمی‌تواند بفهمد که استفاده او از چنین شگردی علیه ملت مؤمن ایران، نتیجه‌ای معکوس دارد: «بر ایمان و استقامت و ایستادگی مردم افزوده می‌شود»:
الَّذينَ قالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزادَهُمْ إيماناً وَ قالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيل‌؛ (آل‌عمران، ۱۷۳) [مؤمنان] کسانی بودند که (بعضی از) مردم، به آنان گفتند: «مردم [= لشکر دشمن] برای (حمله به) شما اجتماع کرده‌اند؛ از آنها بترسید!» اما این سخن، بر ایمانشان افزود؛ و گفتند: «خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست.»میلیون‌ها نفر از ملت ایران نزدیک چهل شبانه‌روز است که در خیابان‌ها فریاد الله اکبر سر می‌دهند و می‌گویند اگر خامنه‌ای رفت، خدای خامنه‌ای زنده است و خدا ما را بس است: «حَسبُنَا اللهُ وَ نِعمَ الوَکیل».
07:34 - 17 فروردین 1405

6 إعادة النشر25 التفاعل
120k من المشاهدات


4 الإجابة

@Mohamadsamahمنذ 14 ساعات
تعليقًا على
امان از تحجر حاج آقا حتی اینقدر دوراندیشی ندارید که در صورت وقوع این اتفاق نا خوشایند بعد چه ؟ بزرگوار بعداً مردم شروع به سوال پرسیدن خواهند کرد حتی از اطرافیان شما. خدا آن روز رو نیاورد چون همه تقصیرات به گردن اسلام خواهد افتاد

‌9**2325‌ صورة الملف الشخصي
@Fatemehsadat_tabaeiمنذ 14 ساعات
تعليقًا على
ان الله مع الصابرین تا آخر ایستاده ایم

@user1709101365612134955منذ 13 ساعات
تعليقًا على
تاریخ و تجربه نشان داده خون بر شمشیر پیروز است مصداق بارزش،همین دیروز سقوط چندین جنگنده و بالگرد آمریکا در جنوب اصفهان مگه اینها اعجاز نیست ؟؟؟؟؟؟ترامپ مگه نگفته بود تمام پدافند ایران را نابود کردیم ؟؟؟؟؟

‌عمو نامهربان‌ صورة الملف الشخصي
@user177432584041منذ 13 ساعات
تعليقًا على
بله حرف شما درست است