شهادت‌های خانوادگی فرماندهان، دروغ‌های ضدانقلاب را رو کرد

سرداران و فرماندهانی که این روزها همراه خانواده به شهادت رسیدند، پیش از این بارها خود و خانواده‌شان مورد ترور شخصیت قرار گرفته بودند.
در طی سال های اخیر، جعل اخباری چون خروج رهبری نظام و برخی مسئولین و خانواده‌های آنها از کشور و تلاش آنها برای پناهنده شدن به سایر کشورها تلاشی نافرجام برای ایجاد دو قطبی در جامعه و تضعیف روحیه ملی بود.
بازوهای رسانه ای دشمن چون اینترنشنال، منوتو و BBC فارسی، با انتشار اخبار جعلی با استناد به منابع آگاه خود! مدعی خروج مسئولان جمهوری اسلامی، همسر و فرزندان از ایران به مقصد کشورهایی چون روسیه و ونزوئلا شدند و حتی با دادن نشانی فرودگاه هایی در اطراف تهران محل ترانزیت مسئولان را از این فرودگاه اعلام می کردند تا اینطور القا کنند که اطلاعاتی دست اول و دقیق دارند. این شبکه‌ها حتی مدعی می‌شدند مسئولان اموال خود را فروخته، تبدیل به دلار کرده و آن را به بانک‌های خارجی منتقل کرده‌اند؛ اقدامی که در راستای سیاست«شایعه‌سازی» در جنگ نرم آن را به مرحله اجرا درآورده و کارزاری تمام‌عیار از جنگی ترکیبی را با جمهوری اسلامی به مرحله اجرا درآوردند.
دروغی که این روزها با افتادن پرده از چهره خبیث این رسانه ها و شهادت رهبر انقلاب در محل کار و زندگی خود به همراه خانواده، ترور فرماندهان و دانشمندان مطرح هسته ای رسوا شده اند و مشخص شده تمام این سالها رهبر شهید انقلاب، فرماندهان و مسئولان کشوری در رده‌های مختلف در محل کار خود حضور داشتند و امورات مملکت را اداره می کردند.
بعد از شهادت رهبر معظم انقلاب و چند تن از اعضای خانواده، شهادت فرماندهان و مسئولان نظام به همراه خانواده خط بلانی بود بر یکی دیگر از ادعاهای جبهه رسانه‌ای دشمن.شهید دکتر علی لاریجانی (به همراه پسر)، شهید سیداسماعیل خطیب (به همراه همسر و دختر)، سردار سرتیپ جمشید اسحاقی (به همراه ۵ تن از اعضای خانواده‌)، سردار شهید اسماعیل دهقان (به همراه همسر، دختر و دو پسر)، شهید مهدی نصرآزادانی (به همراه مادر، همسر، دختر و پسر)، شهید میرزاده (به همراه همسر، دختر و پسر) و شهادت شهدای جنگ 12 روزه همچون سرلشکر شهیدرشید (به همراه پسر)، سرلشکر شهید باقری (به همراه دختر)، سردار شهید ایزدی ( به همراه خانواده) و ... تنها نمونه‌ای از شهادت خانوادگی مسولان کشور بود.آن‌ها حتی دانشمندان ایران را نیز به صورت خانوادگی به شهادت رساندند.به این موارد می‌توانید دروغ فرار فرماندهان ارشد نظامی را هم اضافه کرد؛ درحالی که حتی یک درجه‌دار هم نتواستند پیدا کنند که از مبارزه با آمریکا و اسرائیل پ پس کشیده باشد چه برسد که بخواهد از کشور بگریزد.
18:36 - 15 فروردین 1405

0 بازدید