علی کریمی حالا هم دست از تیراندازی به ذهن ایرانی‌ها برنمی‌دارد

به دنبال اظهارات توهین آمیز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نسبت به رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، بسیاری از شخصیت های مذهبی، سیاسی، مراجع عظام با اعلام موضع به این اظهارات واکنش نشان دادند.
از شایعه تا واقعیت: برخی رسانه ها در شبکه های اجتماعی و چهره‌های ضدایرانی همچون علی کریمی با انتشار سخنان حجت الاسلام فاضل، مدیر حوزه های علمیه خواهران در پاسخ به اظهارات سخیف و توهین امیز رئیس جمهور امریکا نوشتند: مدیر حوزه های علمیه زنان در واکنش به توهین کنندگان به رهبری گفته است آنان را به صلیب بکشید و دست پایشان را قطع کنید.
بررسی متن سخنان مدیر حوزه های علمیه زنان نشان میدهد واکنش حجت الاسلام فاضل مورد تحریف رسانه های معاند قرارگرفته است.
مراجعه به متن اصلی نشان می‌دهد حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در جلسه شورای معاونین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، ضمن اشاره به فتاوای مراجع عظام تقلید در دفاع از کیان ولایت فقیه و ساحت رهبری اظهار کرده: همانگونه که مراجع عظام نجف و قم با محکوم کردن تهدیدات دشمن، هرگونه تهدیدی  که از سوی  دشمنان  خارجی به جان مقام معظم رهبری را بر حکم محاربه دانستند، قرآن کریم در این راستا با شدت و غلظت می‌فرماید؛ «إِنَّمَا جَزَاءُ الَّذِینَ یُحَارِبُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَیَسْعَوْنَ فِی الْأَرْضِ فَسَادًا...، کیفر آن‌ها که با خدا و پیامبرش به جنگ برمی‌خیزند، و اقدام به فساد در روی زمین می‌کنند و با تهدید اسلحه، به جان و مال و ناموس مردم حمله می‌برند، فقط این است که کشته شوند؛ یا به دار آویخته گردند یا به صلیب کشیده شده و یا چهار انگشت از دست راست و پای چپ آنان، بعکس یکدیگر، بریده شود و یا از سرزمین خود تبعید گردند. این رسوایی آن‌ها در دنیا و در آخرت است که مجازات عظیمی دارند.»درواقع علی کریمی مجازاتی که برای ترامپ و جانیانی که قریب به هزار ایرانی را شهید کردند را به توهین کنندگان به رهبری تعمیم داده است.این درحالی است که مقام معظم رهبری بارها تاکید کردند کسی تنها به خاطر توهین به ایشان، محکوم نشود؛ عفوهای رهبری به مناسبت‌های مختلف نیز جنبه دیگری از الطاف معظم له است.
تحریف چنین جملاتی یکی از روش‌های ضدانقلاب به نام «اهریمن سازی» است. در این روش با انتساب چنین جملات محیرالعقولی سعی دارند تا چهره‌ای غیرمنطقی و خشن از افراد دینی یا مسوولان نشان دهند.علی کریمی در طول این جنگ ۱۲ روزه بارها با انتشار اخبار جعلی شروع به شایعه سازی کرده بود به طوری که بسیاری از چهره‌های داخلی هم از وی اعلام انزجار کردند.برای دسترسی به پاسخ جدیدترین شایعات، صفحه شبهه‌وشایعه خبرگزاری فارس را دنبال کنید.پایان پیام/#شایعه_روز #ازشایعه_تاواقعیت #سوادرسانه #ترامپ #اخبار_جنگ #ایران #حوزه #علمیه #رهبرانقلاب #تحریف
14:12 - 13 تیر 1404

0 بازدید