دکتر محمدعسکرفراشاهی، متخصص طب سنتی، در گفتوگو با خبرنگار فارس از یزد، با اشاره به اینکه در فصل زمستان بدن ما غذاهای غنی نیاز دارد، اظهار کرد: مصرف میوههای خشک، آجیل و دانه های روغنی مانند دانه کنجد بسیار توصیه می شود.
وی با اشاره به اینکه در فصل زمستان بسیاری از افراد با مشکلات مختلفی مانند ایجاد ورم در دست و پا، نفخ معده و سرماخوردگی و سرفه مواجه میشوند افزود: داشتن عادات غذایی سالم میتواند منجر به کاهش بسیاری از مشکلات سلامتی در فصل زمستان شود.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افزودن مقداری غذای خام مانند میوهها و سالادها، میتوان دورههای مکرر ابتلا به عفونت ها را کاهش داد تصریح کرد: میوه ها و سالادها آب کافی مورد نیاز بدن را نیز تامین کرده و به بهبود هضم کمک میکنند.
عسکرفراشاهی گفت: مغزها و دانههایی مانند گردو، بادام و دانه کنجد کمک میکنند بدن در زمستان گرم بماند و فشار خون خود را در حد نرمال نگه دارد.
وی مصرف تخم مرغ ، ماهی و رژیم غذایی با پروتئین بالا نیز در زمستان برای بالا رفتن ایمنی بدن و سلامتی را مهم دانست و افزود: مصرف سبزیجات و میوه های فصلی همیشه توصیه می شود.
عسکرفراشاهی همچنین با اشاره به اینکه در فصل زمستان به دلیل سبک زندگی کم تحرک و مصرف بیشتر غذاهای پرکالری نسبت به فصول دیگر، خطر ابتلا به بیماری های مختلف ناشی فزایش میدهد خاطرنشان کرد: متخصصان ورزش کردن در خانه یا انجام فعالیت های بدنی خارج از خانه در هنگامی که شرایط آب و هوایی خوب است را توصیه می کنند.
انتهای پیام/ب