18 تیر 1405

روایتی از انتظار خراسان برای متفاوت‌ترین بدرقه‌ تاریخ

در روزی که تقویم‌ها از بُهت و اندوه ایستادند، مشهدِ سوگوار در انتظار است، خادمش را تا آغوش شمس‌الشموس تشییع کند؛ روایتی از یک پایانِ باشکوه و متفاوت‌ترین بدرقه‌ی تاریخ که برای همیشه در حافظه‌ی این آب‌وخاک ثبت شد.
۲۹ MB
اگر نقشه نقاط مسکونی - صنعتی ونظامی [[ شبه کشور مینیاتوری اسرائیل ]]را باخطوط افقی وعمومی بطور متساوی الاضلاع بطول 50Mمتر شطرنجی کنیم ودر [[ مرکز هرمربع فقط یک موشک با قدرت تخریب بالا ]] و شلیک همزمان واز نقاط مختلف با احتساب 30% شکار آنها توسط گنبد به اصطلاح آهنین [ بکاریم ] به چند موشک نیاز است ؟
13:23 - 10 مرداد 1405

32 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا الهامی‌
@user17827502948710 مرداد 1405
جالب است [[ زلنسکی ]] ، با عدم موافقت باشرایط صلح در نتیجه تخریب هرچه بیشتر کشور اوکراین وریختن خون زنان وکودکان وجوانان اوکراینی [[ لپ های این مردک دلقک رقاص ( زلنسکی ) بیشتر گل انداخته ، و آشامیدن خون و خوردن گوشت مردم اوکراین به مزاج این مردک دلقک بسیارخوش آمده و چاق شده اضافه وزن پیدا کرده !!