تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌کارگر مظلوم ایرالکو‌
ک

کارگر مظلوم ایرالکو

@user175682827536
تاریخ پیوستن: شهریور 1404

کارگر مظلوم ایرالکو پاسخ داد

تصویر نمایه‌ی ‌لیلا (سُندس) معتمد منفرد‌
@MotamedMonfared28 شهریور 1404

فارس من| تاخیر کرمان‌موتور در تحویل خودرو

جمعی از مشتریان کرمان‌موتور با ثبت پویشی در سامانه «فارس من» نسبت به تأخیر چندماهه در تحویل خودرو و نبود پاسخگویی شفاف از سوی این شرکت انتقاد کردند.
@user17568282753628 شهریور 1404
در پاسخ به
ممنون از خبرگزاری فارس بابت پوشش این موضوع. واقعیت اینه که صدای ما مشتریان باید به گوش همه برسه. شرکت کرمان‌موتور با دریافت کامل وجه، هیچ شفافیتی در زمان تحویل خودرو نداره و این ظلم آشکاره. امیدواریم وزارت صمت و سازمان حمایت هر چه سریع‌تر وارد عمل بشن و جلوی این بی‌قانونی‌ها رو بگیرن.

@S14511320 مرداد 1404
رفع مشکلات کارخانه آلومینیوم سازی اراک
مطالبه

رفع مشکلات کارخانه آلومینیوم سازی اراک

سوء مدیریت مزمن در کارخانه و ظلم در حق کارگران به اوج رسیده است. احمد مجیدی در یک سال اخیر که مجددا مدیر عامل کارخانه شده از روز اول تا کنون جز پایمال کردن حق کارگران، ایجاد اختلاف در شورای کارگری، سنگ اندازی در اجرای بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل به عنوان حق قانونی کارگران ، کاهش پله به پله و نامحسوس رفاهیات کارگرانی که در مشاغل سخت وزیان آور کار میکنند و اخیرا حذف بیمه تکمیلی، کار دیگری بلد نیست. در کشور ما قحط الرجال است که فردی با سابقه مدیریت افتضاح و با سن بالا و خارج از توان جسمی مدیریت چنین کارخانه بزرگی باید بر مسند امور بنشیند و فقط ظلم کند؟ کارگرانی که حق قانونی خود را مطالبه کرده بودند را به دادگاه بکشاند. قانون برای دادگاه کشاندن محترم است ولی برای حق کارگر محترم نیست؟ حتی در اوج جنگ تحمیلی ۱۲ روزه که اکثر مردم در استرس و نگرانی به سر میبردند این مدیر نالایق دست از کارهای خود نکشید و به عصبانی کردن کارگران و خانواده های آنان ادامه داد. این جز کمک به دشمن صهیونیستی چیز دیگری میتواند باشد؟ کارگران آلومینیوم سازی اراک اکنون انتظار دارند مراجع تصمیم گیری مملکت به داد آنها برسند و این عنصر نالایق را از مسند امور بردارند. طرح طبق بندی مشاغل حق قانونی کارگران است. رفاهیات حق قانونی کارگران است. آرامش در محیط کار آنهم مشاغل سخت اینچنینی حق انسانی و قانونی کارگران است. لطفا رسبدگی کنید. عصبانی کردن کارگران فقط مشکلات را بیشتر میکند. کارگران در آستانه انفجار هستند.

وزیر صمت، دفتر رئیس جمهوری، استاندار مرکزی

@user17568282753611 شهریور 1404
در پاسخ به
نامه به محضر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)بسمه تعالیمحضر رهبر معظم انقلاب اسلامیحضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)با سلام و دعای خیراین چند سطر را نه از سر جسارت، بلکه از دل پر درد کارگرانی می‌نویسم که همه عمرشان را در کوره‌های داغ و خطوط تولید شرکت آلومینیوم اراک (ایرالکو) صرف کرده‌…نمایش بیشتر
تصویر نمایه‌ی ‌احمد طحانی‌
@user17437676012212 شهریور 1404
در پاسخ به و
درود بر شما بزرگوار.با چه ادب و احترامی حرف خود را زدید و خواسته‌هایتان را مطرح کردید.منتهی یک پیشنهاد دارم:اینگونه مسائل را ابتدا در شهرستان و بعد استان خود دنبال کنید؛ از اعضای شورای شهر گرفته تا نماینده مجلس و استاندار و پله آخر نماینده ولی فقیه.اگر در استان به نتیجه نرسیدید به سراغ مسئولان ر…نمایش بیشتر
@user17568282753612 شهریور 1404
در پاسخ به و
سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگوار 🌺از حسن نیت و راهنمایی‌های ارزشمندتان بسیار سپاسگزارم. همان‌طور که فرمودید، اصل بر این است که مسائل ابتدا از مسیرهای قانونی و اداری پیگیری شود. ما هم تاکنون موضوع را از طریق فرمانداری و استانداری دنبال کرده‌ایم، اما متأسفانه تاکنون نتیجه روشنی حاصل نشده است.پیشنهاد…نمایش بیشتر