16 دی 1404
مطالبه

کالابرگ نمی‌خواهیم، ثبات قیمت‌ها را برگردانید

اینجانب به‌ عنوان یک شهروند ایرانی، اعلام می‌کنم در صورت بازگشت قیمت‌ها به سطح پیشین و ثبات بازار، نیازی به دریافت کالابرگ یک‌ میلیون‌ تومانی دولت ندارم و از آن استفاده نخواهم کرد؛ حتی آمادگی دارم در چنین شرایطی ماهانه مبلغی را به‌عنوان کمک به دولت پرداخت کنم. آنچه امروز بیش از هر چیز مردم را تحت فشار قرار داده، کاهش مستمر ارزش پول ملی است؛ موضوعی که نه ‌تنها موجب کوچک شدن سفره خانوارها و افت قدرت خرید شده، بلکه به تضعیف شأن اقتصادی کشور و خدشه‌دار شدن عزت ملی ایرانیان انجامیده است.

کشور

درود. دوست عزیز ما کمپین شما را حمایت کردیم .لطفا شما نیز کمپین ما را حمایت بفرمایید.باتشکرhttps://farsnews.ir/IranHamdel/1768429595886735287
تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
فرشاد

@Iranehamdel  •  25 دی 1404

یارانه نقدی و کالا برگ
مطالبه

یارانه نقدی و یارانه بنزین و کالابرگ را به هر کد ملی به صورت ارزی دهید

یارانه نقدی و یارانه بنزین و کالابرگ را به هر کد ملی به صورت ارزی دهید تا تا دولت درگیر کاهش ارزش ریال شود و نه مردم در تنش آب رفتن ریال یارانه ای نباشند. در دو دولت قبلی که یارانه شروع شد تورم و کاهش ارزش ریال به سرعت اثر یارانه را از، بین برد و فقط اسمی از آن، مانده! دولت محترم فعلی می‌خواهد این مشکل را با افزایش ریالی متناسب با تورم رفع کند اما این کار را به صورت کالابرگ انجام می‌دهد که از هر نظر جالب نیست و جز درگیر کردن دولت و مردم و اتلاف زمان نتیجه دیگری ندارد. بهترین راه واریز یارانه ارزی یا دلاری به هر کد ملی هست و تمام.

مسئولین دولتی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزیر اقتصاد و دارایی، رئیس جمهور، بانک مرکزی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
22:38 - 26 دی 1404

32 بازدید