13 اسفند 1403

«وفاق» با اصلاح پایدار می‌ماند، نه با حفظ اشتباه

جریاناتی که در ماجرای عدم رای مجلس به فوریت طرحی که گفته می‌شد تنها برای انتصاب ظریف نوشته شده، یک بار وفاق را تدفین و مراسم ختمش را هم برگزار کرده بودند، پس از استیضاح همتی باز هم معتقدند که باید فاتحه وفاق را خواند.
متاسفانه وزیری که داشت به گفته‌های رهبری عمل می‌کرد و به تولید و بورس اهمیت می‌داد بر اثر سیاسی کاری و تصویه حساب با ملت (چون بهشون رای ندادن) بر کنار شد. انشالله که خداوند جواب افرادی که برای رانت خود خلاف نظر رهبری که تاکید بر تولید دارن و منافع ملی عمل کردن را هر چه زود تر بدهد.دوستان بورس ایینه تمام نمای اقتصاد و تولید یک کشور هست پس اگر در زمان یک وزیر حال بورس خوب هست پس حال اقتصاد و تولید خوب هست، متاسفانه این نمایندگان زمان دولت قبلی که وضع بورس برای مردم خوب نبود کجا بودن که الان تا تولید پا گرفت صداشون در اومد؟
10:07 - 13 اسفند 1403

27 واکنش
2634 بازدید



1 پاسخ

@user170910033323920190913 اسفند 1403
بورس آیینه تمام نمای تولید نیست برادر. شما برو از خود تولیدکننده‌ها بپرس که با قطع گاز و برق چه بلای تاریخی بر سرشان آمده. پتروشیمی های ارزآور که دو ماه و بیشتر تولید ندارند در بورس سبز و قشنگند ولی در واقع تولید ندارند.