تبریکی متفاوت به جامعه خبرنگاران و روزنامه‌نگاران

سال‌هاست پیام‌های تبریک مسئولان به خبرنگاران، متداول و متن‌های آنها به کلیشه‌های تکراری تبدیل شده است. در #روز_خبرنگار، با تبریک صمیمانه به همه عزیزان جامعه رسانه‌ای کشور، نیم‌نگاهی هم به چالش‌هایی که این دوستان با آن روبه‌رو هستند، داشته باشم.
در سال‌های اخیر، با گسترش رسانه‌های نوین، شبکه‌های اجتماعی و اکنون با ورود پرشتاب هوش مصنوعی، این تصور در میان برخی شکل گرفته که شاید دیگر جایی برای خبرنگار و روزنامه‌نگار باقی نماند. اما به گمان من، هرچه تولید و انتشار خبر آسان‌تر شود، نیاز به خبرنگار حرفه‌ای بیشتر خواهد شد.
این نیاز در حوزه‌های تخصصی صنعت، معدن و تجارت، جدی‌تر است. ما به رسانه‌ای نیاز داریم که فراتر از بازنشر خبر، اهمیت و حساسیت موضوع را بفهمد، از مدیر و سیاست‌گذار سؤال دقیق بپرسد، ضعف‌ها را ببیند و نقد کند و در عین حال، نقاط قوت و اقدامات درست را نیز منصفانه روایت کند.
نقد حرفه‌ای، اگر دلسوزانه و کارشناسانه باشد، یکی از ابزارهای توسعه و پیشرفت است.در کنار این تخصص، در روزگاری که فیک‌نیوزها و باج‌نیوزها سلامت و پاکدستی قلم در جامعه رسانه‌ای را خدشه‌دار می‌کنند، توجه به استقلال، مسئولیت‌پذیری و صداقت رسانه با مخاطب، اهمیت بیشتری یافته است.سید عبّاس حسینی
09:28 - 19 مرداد 1405
صنعت و تجارت
رسانه
خط رهبری

58 بازدید