جلوگیری از قاچاق دارو به کشورهای همسایه
۴ MB
مطالبه

جلوگیری از قاچاق دارو به کشورهای همسایه

دارو کالایی حیاتی است و دسترسی بیماران به آن نباید تحت‌تأثیر سود حاصل از قاچاق و اختلاف قیمت دارو در ایران و کشورهای همسایه قرار گیرد. خروج غیرقانونی دارو از کشور می‌تواند در صورت گستردگی، زمینه کمبود برخی اقلام دارویی و افزایش فشار بر بیماران و خانواده‌های آنان را فراهم کند به‌ ویژه زمانی که دارو با ارز ترجیحی یا یارانه عمومی تأمین شده باشد. از دستگاه‌های مسئول، به‌ ویژه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مرزبانی، انتظار می‌رود با تقویت نظارت بر زنجیره توزیع، شناسایی مسیرهای خروج غیرقانونی دارو و برخورد با شبکه‌های قاچاق، از هدررفت منابع عمومی و خروج داروهای مورد نیاز بیماران جلوگیری کنند. همچنین ضروری است با رصد موجودی داروخانه‌ها، کنترل توزیع اقلام حساس و شفاف‌سازی درباره میزان کشفیات و اقدامات انجام‌ شده، زمینه پیشگیری از قاچاق معکوس دارو فراهم شود به‌ گونه‌ای که داروی تأمین‌ شده برای نیاز بیماران داخل کشور، به دلیل اختلاف قیمت با کشورهای همسایه از مسیر قانونی توزیع خارج نشود.

وزارت بهداشت، مرزبانی

0
100
گزارش از مطالبه
17:03 - 6 آبان 1405
جامعه

1 واکنش
12 هزار بازدید




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌علی اکبر محمدحسنی‌
@Aliakbarmohammad3 روز پیش
در پاسخ به @user173210240615و@Ammaryasr
ما از شما حمایت کردیم برای نجات سفره کارگران و نیروهای جوان بیکار در منطقه جنوب و کم برخوردار شما هم از ما حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Ammaryasr/1793467384077819563
تصویر نمایه‌ی ‌عمار باصری‌
عمار باصری

@Ammaryasr  •  4 روز پیش

آقای فتاح تکلیف کارخانه فرآوری گیاهان دارویی گچساران را مشخص کنید
مطالبه

درخواست تعیین تکلیف کارخانه فرآوری گیاهان دارویی سربیشه گچساران

از آقای مهندس فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، درخواست داریم به وضعیت کارخانه فرآوری گیاهان دارویی سربیشه در شهرستان گچساران توجه ویژه داشته باشند و برای تعیین تکلیف این پروژه اقدام کنند. استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان گچساران از ظرفیت‌های ارزشمند کشاورزی و گیاهان دارویی برخوردارند و راه‌اندازی چنین مجموعه‌ای می‌تواند در ایجاد اشتغال، حمایت از تولیدکنندگان محلی و توسعه اقتصادی منطقه نقش مؤثری داشته باشد. با توجه به اهمیت این پروژه برای مردم منطقه، انتظار می‌رود ستاد اجرایی فرمان امام درباره وضعیت فعلی کارخانه، دلایل تأخیر در بهره‌برداری و برنامه زمان‌بندی تکمیل و راه‌اندازی آن اطلاع‌رسانی کند تا این ظرفیت اقتصادی بیش از این بلاتکلیف نماند.

ستاد اجرایی فرمان امام خمینی مهندس فتاح بیت رهبری

0
100
گزارش از مطالبه

تصویر نمایه‌ی ‌عابس دلاورفرد‌
@Abesyaran2 روز پیش
در پاسخ به @user173210240615
لطفا با لمس نام بنده از پویش ما که در حمایت از کارگران و جوانان جویای کار منطقه جنوب هست از تعطیلی و نابودی این صنعت در منطقه کم برخوردار جلوگیری کنید🙏💐