10 اردیبهشت 1404

تله مذهبی اسرائیل برای تجزیه سوریه

سوریه بار دیگر در آتش فتنه می‌سوزد و شواهد نشان می‌دهد که این شعله، تصادفی نیست؛ بلکه جرقه‌اش را رژیمی زده که امنیت خود را در ناآرامی همسایگان می‌بیند.
@user170910176487336833810 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
حرفی که می‌خواهم بزنم ، در مورد این گزارش نیست اما درس و عبرت آن ، آموزنده است . اگر می‌دانیم که هیچ اگر که نه باید بفهمیم که هدف دشمنان این مرز و بوم ، توافق هسته ای و موشکی و غیره نیست . عدم پشتیبانی از جبهه مقاومت نیست . خدای نکرده براندازی نظام ، نیست . هدف خود ایران است . ایرانی همچون ایران عصر…نمایش بیشتر
تاریخ ایران را نمی‌دانند. بسیاری از آنها جنگ تحمیلی ، فتنه کومله پژاک ، ترور های منافقین و فرقان را ندیده اند یا آن را فراموش کردند. سردشت و حلبچه و پیکر آن شهدا و جانباختگان( با عرض پوزش از قربانیان و همچنین کسانی که این پیام را می‌خوانند ) که از شدت تاول و زخم های چرکین باد کرده بود را ندیده اند . آن موشک ها ، آن بمباران ها ، آن دیوار صوتی شکستن های هواپیماهای بعثی بر فراز شهر های ایران را ندیده اند . فکر می‌کنند که امنیت امروز که برای پیشرفت کشور در همه ابعاد لازم است ، رایگان به دست آمده و همیشه هم خواهد بود . اینها گمراهند و باید آنها را از اشتباه در آورد . بعضی از آنها هم انتقاد و شکایتی دارند که بجاست اما راه پیگیری آن را نمی‌دانند و نسخه ای که شبکه های معاند و دشمنان انقلاب و نظام و کشور برایشان پیچیده اند را بدون فهمیدن قصد پنهان آن ، می‌پذیرند .
21:33 - 10 اردیبهشت 1404

1 واکنش
67 بازدید