9 اردیبهشت 1405
پویش مهار گرانی با اصلاح سیاست ارزی و ممنوعیت فروش دلاری کالاها
مطالبه

پویش مهار گرانی با اصلاح سیاست ارزی و ممنوعیت فروش دلاری کالاها

آغاز پویش مردمی «نجات معیشت با تغییر سیاستهای کلان ارزی مطابق منویات رهبر شهید انقلاب. ما امضاکنندگان این بیانیه، با درک عمیق از شرایط اقتصادی کشور و فشار روزافزون بر معیشت مردم، بر این باوریم که یکی از ریشه‌های اصلی مشکلات فعلی، اجرای نسخه‌های اقتصادی غربی‌ست که به‌جای تقویت پول ملی و تولید و رفاه عمومی و معیشت مردم، منافع دلالان، دلاری‌فروشان و صاحبان سرمایه‌های ارزی را تامین کرده و سفره‌های مردم را کوچک‌تر نموده است. در سال‌های اخیر، سیاست هایی نظیر: ۱_ "شناورسازی مدیریت‌شده نرخ ارز" (کالاسازی ارز و قیمتگذاری آن براساس عرضه و تقاضا) ۲_ عدم توجه به پیمان سپاری ارزی" (بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور) ۳_ "جهانی سازی قیمت ها و دلاری سازی اقتصاد برای فروش محصولات به داخل کشور" عملاً موجب افزایش تورم و تضعیف قدرت خرید مردم شده است. در چنین شرایطی، تاکیدات مکرر رهبر شهید انقلاب اسلامی بر ضرورت "تقویت پول ملی" و "اصلاح ساختار نظام ارزی کشور" باید به‌عنوان یک راهبرد اساسی مورد توجه جدی قرار گیرد، نه آنکه در سایه سیاست‌های ناکارآمد فعلی به حاشیه رانده شود. بر همین اساس، ما امضاکنندگان این پویش، مطالبات مشخص و روشنی داریم: ۱_ تغییر فوری سیاست ارزی کشور از "شناور مدیریت‌شده" به "تثبیت نرخ ارز" با هدف ایجاد ثبات اقتصادی و حفظ قدرت خرید مردم. ۲_ جلوگیری از فروش محصولاتی که از منابع عمومی در داخل تولید شده ولی با قیمت جهانی و دلار به مردم ایران فروخته می شود. ۳_ برگرداندن ارز حاصل از صادرات به چرخه‌ی اقتصادی کشور از طریق سلب مالکیت ارز از صادرکنندگان انفال عمومی و واگذاری صد در صدی این ارزها به دولت. ما معتقدیم ادامه مسیر فعلی، به معنای تعمیق شکاف طبقاتی و تضعیف بنیان‌های اقتصادی کشور خواهد بود. از این‌رو، از همه مردم آگاه، دغدغه‌مند و دلسوز ایران عزیز دعوت می‌کنیم با امضای این پویش، صدای مطالبه‌گری برای اصلاح سیاست‌های ارزی و اقتصادی کشور را تقویت کنند. به این پویش بپیوندید و صدای خود را ثبت کنید.

رییس جمهور، رئیس محترم قوه قضائیه، رییس مجلس

تصویر نمایه‌ی ‌Afsane‌
@user1776343242279 اردیبهشت 1405
در پاسخ به @Admin_fori_sarasari
ای کاش این تورم حالا اگر با حذفه دلاره،با تولیدات داخلی و گسترش و ....واقعا این تورم کمر شکن و خیلی خطرناکه توی هر زمینه
🔥 با حمایت از یکدیگر مطالبه هایمان بهتر به گوش ها می‌رسد پس بهتر است به همدیگر کمک کنیم و همکاری کنیم برای رفع مشکلاتمان.📢 بخشودگی دیرکرد جرائم بانکی! 📢حمایت از کسب و کارهای کوچک در بربار هزینه هنگفت تبلیغات بلاگرها.📌فرصتی واقعی برای نجات یک هموطن گرفتار!👇https://farsnews.ir/user1709101711830790583/1789867060249425508👇https://farsnews.ir/user1709101711830790583/1789380136238914020👇karzar.net/312308🔁امضا و حمایت کنید و نشر دهید.بی تفاوت نباشیم.
تصویر نمایه‌ی ‌488***6‌
488***6

@user1709101711830790583  •  29 شهریور 1405

مطالبه

مطالبه نظارت و ساماندهی محتوا و تبلیغات بلاگرها

فضای مجازی باید محل خلاقیت، کسب‌وکار و فرصت باشد؛ نه جایی که برخی برای جذب دنبال‌کننده، به تولید محتوای هجو، نامتعارف یا مغایر قانون روی بیاورند و سپس با رسیدن به دنبال‌کننده‌های میلیونی، هزینه‌های سنگین و نامتعارف برای تبلیغات مطالبه کنند. 📢 مطالبه ما روشن است: 🔹 ایجاد چارچوب صنفی و قانونی مشخص برای فعالیت تجاری و تبلیغاتی بلاگرها؛ 🔹 نظارت مؤثر بر محتوای منتشرشده و رسیدگی قانونی به محتوای مجرمانه و مغایر مقررات؛ 🔹 شفاف‌سازی درآمدهای تبلیغاتی و هزینه تبلیغات و جلوگیری از دریافت مبالغ نامتعارف؛ 🔹 شناسایی درآمدهای تبلیغاتی و وصول مالیات قانونی از فعالیت‌های مشمول مالیات؛ 🔹 حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و مردم در برابر تبلیغات گمراه‌کننده و هزینه‌های غیرشفاف؛ 🔹 اختصاص درآمدهای مالیاتی حاصل، در چارچوب قانون، به حمایت از دانش‌آموزان و خانواده‌های نیازمند. ما با کسب درآمد از فضای مجازی مخالف نیستیم؛ با بی‌ضابطه بودن محتوا، درآمد و تبلیغات مخالفیم. هموطنان، شاید امروز توان کمک مالی به یکدیگر را نداشته باشیم؛ اما با یک حمایت می‌توانیم صدای یک مطالبه مشترک باشیم. اگر با شفافیت، نظارت و ساماندهی تبلیغات بلاگرها موافقید، از این پویش حمایت کنید و آن را به دیگران برسانید. یک حمایت کوچک، یک مطالبه بزرگ؛ با هم صدایمان شنیده می‌شود. لطفا بی تفاوت رد نشوید و حمایت کنید و برای دیده شدن نشر دهید.

0
100
گزارش از مطالبه
14:24 - 31 شهریور 1405

7 بازدید