
پاسخ داد
@akramsharifi28 مرداد 1404عراقچی: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نباشد
وزیر امور خارجه امروز درباره مذاکرات پزشکیان و پاشینیان در ایروان گفت: طرف ارمنی درباره توافقنامه اخیر در واشنگتن توضیحات بسیار مبسوطی را ارائه کرد و اطمینانهای لازم را داد که به خط قرمزهای ایران توجه کرده و هیچگاه اجازه نخواهند داد که از خاک این کشور تهدیدی متوجه ایران شود.
@user170910129116777846728 مرداد 1404در پاسخ بهباسلام آمریکا در برجام چکار کرده؟ يه دولت امضا، دولت بعد پاره میکند؛آقای عراقچی کشور همسایه به کشور و ناموس ما تجاوز کرد؛بعد ۸سال محکوم شد.باید غرامت جنگی ایثارگران را می پرداخت. چه شد هیچی!!!دولت مردان ایران و عراق و آمریکا و ارمنستان و ...جیب شان پر است ملت ها هیزم آتش جنگ افروزان هستند
پاسخ داد
@user17084067327122 اسفند 1402مطالبهدریافت غرامت از انگلیس بابت ایجاد قحطی در ایران
شکایت و دریافت غرامت از دولت استعمارگر انگلیس بابت مرگ بیش از ۹ میلیون ایرانی را خواستاریم. سلام همانطور که میدانید اگر جمهوری اسلامی ایران غرامت خود را بابت قحطی مصنوعی انگلیس و مرگ بیش از ۹ میلیون ایرانی از کشور متجاوز انگلیس بستاند بیشتر مشکلات اقتصادی جمهوری اسلامی حل خواهد شد . چرا اسرائیل غاصب بابت هولوکاست دروغین هنوز سالانه میلیون ها دلار از آلمان غرامت می گیرد ولی کشور ما بابت این ظلم عظیمی که مردم شد هیچ غرامتی نگیرد؟ خواهش میکنیم به پویش دریافت غرامت از انگلیس غاصب و ظالم رأی دهید.
دریافت غرامت از انگلیس، 9 میلیون نفر
@user17091012911677784672 اردیبهشت 1403در پاسخ بهحق همه ایرانیان هست حمایت کنند با هر گرایشی.طرفدار ایرانیان باشید