19 ساعت پیش

عراقچی: اقدام جدید دشمن شکست خواهد خورد

وزیر امور خارجه گفت: هیچ وقت از تهدیدات دشمن نهراسیده‌ایم و تمامی حرکات دشمن اعم از محاصره و اقدامات نظامی تا الان شکست خورده است. این حرکت جدید دشمن نیز شکست خواهد خورد.
تصویر نمایه‌ی ‌رس ر‌
@user17837162054518 ساعت پیش
یکی از رزمنده های دفاع مقدس ۸ ساله میگفت زمان جنگ همه رزمندگان خط شهید شدن ماندیم ۱۰ نفر قسم خوردیم طوری بجنگیم دشمن فکر کنه یک گردان کاملیم تیر کافی هم نداشتیم مشکل ایجاد میکرد خط را بین خودمان تقسیم کردیم و جنگیدیم ولی امروز رئیس جمهور کشور در رسانه ها فریاد میزند نداریم بدبختیم گرسنه ایم
تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایرانی س‌
@Dokhtareirani18 ساعت پیش
در پاسخ به
قصه‌ی آن رزمنده‌ها حس بغض همراه با احترام شدید به من داد. آدم‌هایی که در خط مقدم، با جانشان ایستادند و از کمبودها عبور کردند. اما همه‌ی یک ملت، رزمنده‌ی خط جنگ نیستند. میان مردم، مادر هست، کودک هست، پیرمرد و پیرزن هست، کارگر و دانشجو و بیماری هست که فقط می‌خواهد زندگی‌اش را با کمی آرامش ادامه دهد.
@user170910007370440250017 ساعت پیش
در پاسخ به و
وقتی با دشمنی روبرویی که جز به نابودی وتسلیم کشور راضی نمیشه، انتخابی در کار نیست.و تنها راه مقاومته خصوصاً برای مسئولین جامعه که شجاعت و غیرت را جانشین ترس و زبونی کرده و محکم بایستند.
تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایرانی س‌
@Dokhtareirani16 ساعت پیش
مشکل کسانی که شما به حرفشان گوش میکنید آخرالزمانی بودن است.بدترین ویروس تاریخ عقیده به نزدیک بودن آخرالزمان بوده است. در اسلام شدیدا با این عقاید مقابله شد ولی امروز دوباره جهانی شده است.این فهم غلط عقل را قفل و انتظار برای ظهور قریب‌الوقوع مثل افیون است.حتی مشکل اوانجلیست و صهیونیسم هم همین است.
مگر میدانید به حرف چه کسی گوش میکنم که مشکلشون را تشخیص دادید ؟ اتفاقاً بحث جدی بر سر صحت و سقم ادعاهای برخی مسئولان و مشاورینشونه یاهمان خطای محاسباتی که رهبری انقلاب بدرستی به آن اشاره کردند.امروز مشکل کشور فقط دشمن بیرونی نیست.بلکه بیش ازآن صاحبان تفکری هستندکه اولویت اولشون منافع شخصی و حزبی است
20:44 - 1 شهریور 1405

12 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایرانی س‌
@Dokhtareirani10 ساعت پیش
البته نمی‌دانم و حدس زدم. ولی گروهی هستند که آخرالزمان را در فاصله بسیار نزدیک حتی زیر یک ساله تصور میکنند. و امیدوارم حداقل یک ددلاینی بگذارند و اگر نشد سر عقل بیایند و بدانند احدی از زمان آخرالزمان خبری ندارد. قطعا مشکل بزرگ کشور افرادی اند که دنبال منافع حزبی اند. ولی این محدود به یک حزب نیست.