16 ساعت پیش

برداشت رسانه‌های آمریکایی از سخنان پزشکیان: ضعف و اختلاف داخلی

پالسی که منابع خارجی از سخنان پزشکیان مبنی بر پایان جنگ از موضع قدرت دریافت کردند، بر دو نکته تاکید دارد: اختلاف داخلی در حکومت ایران و اتخاذ موضع پایان جنگ، همزمان با افزایش فشارها و تهدیدات ترامپ.
تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایرانی س‌
@Dokhtareirani13 ساعت پیش
در پاسخ به
اگر میتوانی با دروغ و توهم بگویی الان دلار ۱۰ هزار تومان است و زندگی گل و بلبل است به خودت بگو! مردم ایران حقیقت دلار ۲۰۰ هزار تومانی که به زودی چشم انداز ۳۰۰ هزار تومانی را در پیش دارد با پوست و گوشت حس میکنند. اگر انسان شریفی حقیقت اینکه پول نداریم را می‌گوید میخواهی همه تقصیر را گردن او بیاندازی!
الان تو فکر میکنی با مذاکره دوباره دلار میشه ۱۰هزار تومن ؟چی میزنی ؟اون ژنرال اسطوره ای مگه برجام رو تو پاچه مملکت نکرد ؟پاداش اون برجام رو هم گرفت ، نتیجه اش هم با وقاحت تموم گفت هیچ والا خر هم دو بار پاشو توی یه چاله نمیکنه
19:19 - 1 شهریور 1405

2 واکنش
47 بازدید



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایرانی س‌
@Dokhtareirani12 ساعت پیش
در پاسخ به و
این یک حقیقت است که ظریف سرش کلاه رفت. من حقیقت و راز این اشتباه عجیب در متن برجام را نمی‌دانم ولی نتیجه در نهایت شکست بود.من حس نمیکنم که ظریف خائن بود و حدس من این است که کاهل و بی فکر بود و در مقابل آنها کم آورد.

تصویر نمایه‌ی ‌دختر ایرانی س‌
@Dokhtareirani12 ساعت پیش
در پاسخ به و
اما الزاما دلیل نمیشود که نتوانیم به یک صلحی در آینده برسیم. اگر در میدان پایدار باشیم احترام بدست می آوریم و نتیجه این احترام ممکن است که یک پیمان قوی شود مثل پیمانهایی که روسیه و آمریکا بستند که سالها پایدار بود.هر صلحی قطعا از مقاومت و میدان شروع ولی بعد سیاست بدست می آید.