6 ژانویه 2026

شناسایی لیدرهای زن اغتشاشگر توسط مردم

در حالی که رسانه‌های ضدانقلاب با روایت‌سازی هدفمند تلاش دارند تجمعات صنفی و معیشتی را به صحنه التهاب و اغتشاش سوق دهند، واکنش آگاهانه مردم—به‌ویژه در فضای مجازی—نشان می‌دهد جامعه ایران این‌بار پیشاپیش نقشه را خوانده است؛ جایی که کاربران با افشای لیدرهای مشکوک، مرزبندی صریح با خشونت و رد شعارهای انحر…نمایش بیشتر
@Ahmad_R6 ژانویه 2026
در پاسخ به
الان از کجا مشخص شد که معترض نیست و اغتشاشگر هست!!!؟؟؟اصلا معترضین کجا باید جمع بشن و اعتراض کنند تا به عنوان اغتشاشگر دستگیر نشن!!؟؟؟
از همینجایی معلومه اینها اغتشاشگر هستند که تو جلبک عقل سرت کردی زیر لجن زار نمی خواهی فرق شکستن و آتش زدن و قتل و دشنام و بی حرمتی به پرچم و مسجد وشهدا را با راهپیمایی آرام و حفظ شان مردم و مملکت و در خواست معقول را بدانی !
13:13 - 6 ژانویه 2026

1 واکنش
57 بازدید


1 پاسخ

@Ahmad_R6 ژانویه 2026
در پاسخ به و
خیر سرت مسلمونی این از حرف زدنت این هم از قضاوتت!! همه این تهمت هار رو از تو همین عکس متوجه شدی!!!؟؟؟