۱۱ نامزد نهایی برای رقابت در شورای شهر لومار تأیید شدند
فرماندار شهرستان سیروان، از تأیید نهایی ۱۱ نامزد برای هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر لومار خبر داد.
اعزام ۳۶ بازرس به ۱۲ شهرستان ایلام برای نظارت بر خدماترسانی
استاندار ایلام با تأکید بر اهمیت حضور مردم به عنوان مهمترین سرمایه و پشتوانه کشور، از اعزام ۳۶ بازرس متشکل از مدیران ستادی استانداری و دستگاههای اجرایی به ۱۲ شهرستان استان خبر داد تا با هدف پایش مستمر و ارائه خدمات بهتر به مردم، بر روند خدماترسانی نظارت کنند.
ارزیابی ۹۵ درصدی خسارت خودروها در شهرستانهای ایلام
معاون عمرانی استاندار ایلام از پیشرفت چشمگیر فرآیند ارزیابی خسارت خودروهای آسیبدیده در حوادث اخیر خبر داد و گفت: در اکثر شهرستانهای استان، بیش از ۹۵ درصد پروندهها مورد کارشناسی قرار گرفتهاند.
درهشهر، پیشتاز بارش در ایلام
در پی بارشهای شب گذشته، بیشترین میزان بارش در درهشهر با ۶۸.۲ میلیمتر ثبت شد.
اسکان ۱۷ هزار مسافر نوروزی در ایلام
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایلام گفت: از ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ تا سوم فروردین ۱۴۰۵ بیش از ۱۷ هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی استان اسکان یافتهاند و همه ظرفیتهای اقامتی برای پذیرش گردشگران در آمادهباش کامل قرار دارد.
ثبت ۷ هزار پرونده خسارت حملات ایلام در سامانه پایش
مدیرکل بنیاد مسکن ایلام گفت: در پی حملات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشور، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام با اشاره به ارزیابیهای انجام شده، آمادگی خود را برای رسیدگی به خسارات احتمالی اعلام کرد و تاکنون بیش از هفت هزار پرونده در سامانه پایش ثبت شده است.
۹۳ مقطع جادهای مقطع جادهای در ایلام، ریزشبرداری شد
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام از انجام ریزشبرداری در ۹۳ مقطع جادهای همزمان با بارشهای اخیر خبر داد و گفت: این عملیات با هدف تأمین ایمنی تردد و بازگشایی سریع محورهای مواصلاتی استان انجام شده است.
عدم تخصیص غذای طیور به بهانه تاریخ قراردادDemandدستاندازی به نام عدم تخصیص غذای طیور پرورشی
مدتی بود حرفی در دلم مانده بود و گفتم شاید از این طریق بتوانم صدای خود را به گوش مسئولان برسانم. مرغدار اهل آبدانان هستم. واقعاً از شرایطی که برای ما تولیدکنندگان پیش آمده خسته شدهام. ماجرا از اینجا شروع شد که سال گذشته در تاریخ ۲۸ بهمن، تعدادی جوجه با قرارداد پشتیبانی امور دام گرفتم. فکر میکردم شاید اوضاع کمی بهتر شود و کارها رونق بگیرد، اما از همان ابتدا مشکلات یکییکی سر برآوردند. بعد از مدتی، از پشتیبانی به من اعلام کردند که جوجهریزی باید بعد از ۱۷ اسفند انجام شود و چون زودتر از این تاریخ جوجهریزی کردهام، سهمیه تخصیصی سویا و ذرت شامل حالم نمیشود! واقعاً نمیدانم این چه منطقی دارد و حالا باید چیکار کنم. انگار فقط میخواهند با اعصاب ما بازی کنند. هیچکس هم واقعاً به فکر ما پرورشدهندگان نیست. پشتیبانی که اسمش نهاد دولتی است، در عمل هیچ کمکی نمیکند. هر چقدر هم پیگیری کردم، به هیچ نتیجهای نرسیدم و درها یکییکی بسته شدند. بهخدا ناچار شدم ماشینم را بفروشم تا خرج و مخارج مزرعه بچرخد. الان هم زیر بار بدهی و قسطها کمرم خم شده است. قبل از این اوضاع بحرانی، قیمت هر قطعه جوجه حدود ۲/۵ تا ۳ میلیارد بود، اما حالا به ۶ تا ۷ میلیارد رسیده! تازه نهاده هم بهسختی پیدا میشود. ده تُن ذرت و پنج تُن سویا نیاز داشتم و حتی حاضر بودم چک بهعنوان وجهالضمان بدهم، ولی گفتند نمیشود. وقتی هم خواستیم از بازار آزاد تهیه کنیم، گفتند اجازه بارگیری از بیرون داده نمیشود، چون جادهها بسته است و همه چیز بههم ریخته. با همهجا تماس گرفتم و صحبت کردم؛ از مدیرکل پشتیبانی گرفته تا معاون امور دام استان، فرماندار آبدانان، معاونین استاندار — حتی برای خود استاندار هم پیام فرستادم. اما همه فقط وعده دادند و گفتند «پیگیری میکنیم»، بیآنکه اتفاقی بیفتد. هیچکس پیدا نمیشود که به یک کارگر ساده مثل من کمک کند. با اینکه فوقلیسانس دارم و تمام قوانین را میدانم، اما در این شرایط حتی یک راننده هم نیست که حاضر باشد بار را حمل کند! الان نه قرارداد درستوحسابی دارم، نه نهاده، نه پول. فقط ماندهام و یک دنیا بدهی. یک قرارداد هم برای ۸ اسفند داشتم که گفتند تا ۱۲ اسفند تمدید شده؛ اما نتیجهاش هم مثل بقیه شد و هیچ کمکی از آن درنیامد. میگویند قرارداد تمدید شده، ولی چه سود؟ وقتی در عمل هیچ حمایتی نمیکنند. دو سال است با این مجموعه درگیرم، اما کوچکترین قدمی برای کمک برنداشتهاند. به خدا خسته شدهام. از این وضعیت، از این بیتوجهی، از اینکه هیچ مسئولی واقعاً فکر ما نیست. کاش یک گوش شنوا پیدا میشد که صدای ما را بشنود و کاری انجام دهد. اگر مسئولی میتواند کمکی کند، واقعاً خواهش میکنم دریغ نکند؛ چون زندگی من و خیلیهای دیگر به این کار وابسته است. #دام_و_طیور #اقتصاد #مردم #فارس_من #جنگ
دادستان استان ایلام, اداره کل بازرسی استان ایلام, اداره کل دامپزشکی استان ایلام, اداره کل جهاد کشاورزی استان ایلام, استانداری ایلام, خبرگزاری فارس ایلام
محور مقاومت؛ ستون استقلال در خاورمیانه
در این یادداشت آمده است محور مقاومت با نقشآفرینی شبکههای منطقهای، نه تنها مانع تحقق طرحهای مداخلهجویانه قدرتهای فرامنطقهای شده، بلکه ستون فقراتی برای حفظ استقلال و ثبات خاورمیانه در برابر تحمیل نظمهای خارجی است.
ورود سامانه بارشی قدرتمند به ایلام
کارشناس هواشناسی ایلام از ورود سامانه بارشی قدرتمند به استان خبر داد و گفت: این سامانه تا جمعه باعث بارشهای سیلآسا، احتمال وقوع سیل و کاهش محسوس دما خواهد شد، دستگاههای مدیریت بحران تا پایان هفته در آمادهباش کامل هستند.
سارق حرفهای خودرو در ایلام دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از دستگیری یک سارق حرفهای در حین سرقت محتویات داخل خودرو در این شهرستان خبر داد و گفت: با دستگیری این متهم، ۲ فقره سرقت کشف و ضبط شد.
تشكیل ۱۲ تیم ویژه بازرسی برای رصد مستمر بازار در ایلام
استاندار ایلام با اشاره به رصد مستمر وضعیت بازار استان اعلام کرد: ۱۲ تیم ویژه بازرسی با عضویت مدیران کل دستگاههای اجرایی در همه شهرستانها فعال شدهاند تا بر تأمین کالاهای اساسی، خدمات، شبکه بانکی، حوزههای امدادی و درمانی نظارت دقیق و پیوسته داشته باشند.
۳۱ مقطع جادهای در ایلام، ریزشبرداری شد
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام از انجام عملیات گسترده ریزشبرداری در ۳۱ مقطع از محورهای مواصلاتی این استان همزمان با تداوم بارشهای اخیر خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف تأمین ایمنی تردد و بازگشایی سریع مسیرهای ارتباطی در ۱۲ شهرستان درگیر بارندگی انجام شده است.
@provinceilam3 فروردین 1405عکس| باران و شعار مردم، خیابان های ایلام را از فتنه شست
امشب برای چندمین شب متوالی مردم ایلام زیر باران آمدند تا با شعارهای انقلابی خود خیابانها را از فتنه پاک کنند.
@fariba_mirzaeiilam2 فروردین 1405واریز ۸ میلیارد ریال فطریه به حساب یک هزار مددجوی ایلامی
مدیرکل کمیته امداد استان ایلام از واریز اولین مرحله فطریه جمعآوری شده به مبلغ ۸ میلیارد ریال به حساب یک هزار خانوار نیازمند استان خبر داد و گفت: اولویت با خانوادههای دارای بیمار و ایتام بوده است.
@fariba_mirzaeiilam2 فروردین 1405پرونده ۴ واحد صنفی در ایلام به تعزیرات رفت
طرح نظارتی گشت مشترک تعزیرات حکومتی در ایلام منجر به شناسایی ۴ واحد صنفی متخلف شد که عمده تخلفات گزارش شده مربوط به گرانفروشی بوده است.
@fariba_mirzaeiilam2 فروردین 1405وضعیت برخی خودپردازها در ایلام قابل قبول نیست
استاندار ایلام در نشست با مدیران بانکهای استان به مشکلات جدی خودپردازها و عدم خدماترسانی مناسب در ایام تعطیل اشاره کرد و خواستار اصلاح فوری وضعیت و اطلاعرسانی بهتر از سوی بانکها شد.
@fariba_mirzaeiilam2 فروردین 1405رفع افت فشار آب صالحآباد با تعویض الکتروپمپ
مدیرعامل آبفا ایلام گفت: عملیات تعویض الکتروپمپ آسیبدیده واحد آبشیرینکن شهر صالحآباد مهران با موفقیت انجام و مشکل افت فشار آب در این شهر و روستاهای تابعه بهطور کامل برطرف شد.
@fariba_mirzaeiilam2 فروردین 1405ایوان، پیشتاز بارش شب گذشته ایلام
در پی بارشهای شب گذشته، بیشترین میزان بارش در ایوان با ۱۱.۴ میلیمتر ثبت شد.