‌سید مسعود شجاعی طباطبایی‌ صورة الملف الشخصي
@MasoudShojaee23 اسفند 1404

طرح| قطع دست و انگشت متجاوز!

در فیلم های اخیر از نتانیاهو، تعداد انگشتانش بیشتر شده!!دست متجاوز باید قطع بشه ، با هر تعداد انگشتی!!

‌عباس گودرزی کاریکاتوریست‌ صورة الملف الشخصي
@goodarziart23 اسفند 1404

طرح| کدام رئیس‌جمهور غربی جرات چنین رفتاری دارد؟

تهرانی‌ها در راهپیمایی روز قدس با پزشکیان روبوسی می‌کردند و عکس می‌گرفتند، درحالی‌که تهدیداتی علیه جان او وجود دارد.طراح: عباس گودرزی

‌ایران گرافیک‌ صورة الملف الشخصي
@Irangraphic23 اسفند 1404

او خود قله بود

می‌گفت نزدیک قله‌ایماو خود قله بودرهبر شهید انقلاب: وظیفه‌مان امروز کار جهادی مسئولان است؛ این دیگر مربوط به خصوصِ سپاه نیست، همه‌ی مسئولان کشور امروز موظفند کار جهادی کنند، شبانه‌روزی کار کنند، خستگی نشناسند. این سربالایی، این شیب تند را عبور کردیم، به قله‌ها نزدیک شدیم. نباید خسته بشویم. امروز …أظهر المزيد

‌شبکه امامت ماهدشت‌ صورة الملف الشخصي
@EmamatMahdasht23 اسفند 1404

گلچین تصاویر از اجتماعات شهر انقلابی و شهید پرور ماهدشت

📷 | کارگروه تولید محتوا شورای اطلاع رسانی قرارگاه فرهنگی و اجتماعی ماهدشت🎨 خانم سیاریبخش اول

‌حسن عبدالهی‌ صورة الملف الشخصي
@Abdollahi198322 اسفند 1404

قدرت اصلی ایران

قدرت اصلی جمهوری اسلامی ایران، نه موشک‌ها و پهپادهای آن که مردمی است که در میان خیابان زیر بمباران استوار می‌ایستند و فریاد می‌زنند: الله‌اکبر...

‌من هم یک سلیمانی‌ صورة الملف الشخصي
@Abolfazlxx1422 اسفند 1404

ملتی که خدا دارد از هیچ چیز نمی ترسد!

طرحی برای تصویر ماندگار از #شهید #انفجار در راهپیمایی #روز_قدس وقتی تصویر را دیدم شور عجیبی توی دلم ایجاد شد🌷 وگفتم یه کار ماندگار خواهد بود واین اثر رو برای هم بستگی 🤝مردم تو #روز_قدس ۱۴۰۴ساختم 💪🏻📜تا به یادگار بماند...تا خون🩸 #شهید امروز و #شهدا را فراموش نکنیم...#قائم_گراف#قدس

@Irangraphic21 اسفند 1404

مشت محکم ایران

من این توفیق را داشتم که پیکر ایشان را بعد از شهادت زیارت کنم؛ آنچه دیدم کوهی از صلابت بود و شنیدم که مشت دست سالمش را گره کرده بود.🖊 فرازی از نخستین پیام حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی که درباره پدر شهیدشان فرمودند!۱۴۰۴/۱۲/۲۱طراح: علیرضا ذاکری

‌من هم یک سلیمانی‌ صورة الملف الشخصي
@Abolfazlxx1421 اسفند 1404

کمی با خدا حرف بزن...!

🌅مجموعه لوح های کمی با خدا حرف بزن همراه مصادیق امروزی در #جنگ_رمضان با توجه به فراز های دعای جوشن کبیر 🤲🏻در تصاویر مشاهده می کنید ...📜 ...خوب است در #شب_قدر کمی توجه داشته باشیم به فراز های این دعا🌷#شب_قدر #مناجات #دعا #جنگ#سید_مجتبی_خامنه_ای #جمهوری_اسلامی_ایران🇮🇷 #رهبری. #انقلاب.

‌هانیه حقیقی‌ صورة الملف الشخصي
@HaniyehHaghighi20 اسفند 1404

وضعیت کشورهای جهان!

‌هانیه حقیقی‌ صورة الملف الشخصي
@HaniyehHaghighi20 اسفند 1404

پوستر| پخت و پز به راهه!

مستخدم صورة الملف الشخصي
@nasraa_ir18 اسفند 1404

یک آیه؛ یک نکته رسانه‌ای

⭕️یک آیه؛ یک نکته رسانه‌ای | پیروزی در پرتو قرآن4⃣1️⃣سوره نساء، آیه104#پوستر #جشن_رمضان تولیپ: نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی (نسرا)استان فارس

@miqox18 اسفند 1404
آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران
حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای

@Irangraphic18 اسفند 1404

خامنه‌ای جوان شد

لطف خدا عیان شدخامنه‌ای جوان شدآیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای سومین رهبر نظام اسلامی ایران شدند.دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای از انتخاب رهبر جدید جمهوری اسلامی توسط مجلس خبرگان رهبری خبر داد.منبع: سازمان هنری رسانه‌ای اوجتصویرسازی و نوشتار: علیرضا ذاکری

‌عبدالحسین شکری نیا‌ صورة الملف الشخصي
@Hosein17 اسفند 1404

دشمن در هفته اول جنگ به چند واحد مسکونی حمله کرد؟

درحالی که ترامپ، روز گذشته صراحتاً اعلام کرده بود مردم و غیرنظامیان هدف مستقیم آن‌ها هستند، تاکنون ۱۱ نفر از کادر درمان شهید و بیش‌از ۹۶۶۹ واحد مسکونی و تجاری در ایران دچار آسیب شده است.

‌عباس گودرزی کاریکاتوریست‌ صورة الملف الشخصي
@goodarziart17 اسفند 1404

کاریکاتور| دیوانه زنجیری

جورج گالوی (سیاستمدار انگلیسی): #ترامپ دیگر بر کلمات، اعمال یا ذهن خود کنترلی ندارد. او خطری آشکار و فوری برای #آمریکا و #جهان است. ارتش باید او را بازداشت و مهار کند.کارتونیست|سجاد جعفری

‌خط روایت‌ صورة الملف الشخصي
@Khatterevayat17 اسفند 1404
✍️ راضیه طاهریبه حکیمه گفتم: «دلم می‌خواد یه کاری بکنم.»گفت: «نشانگر طراحی کن.»نشستم پای طراحی، با خودم قرار گذاشتم هر تعدادی که بتوانم طراحی کنم و شب ببرم بین جمعیت بدهم به دخترهای جوان، به دانش‌آموزها، به مردم فرهیخته‌ و وطن دوست کشورم.

‌عباس حاجی حسینلو‌ صورة الملف الشخصي
@Abbashajihoseinlo7216 اسفند 1404
غروب آمریکا به دست عضو اپستینرژیم آمریکا به زودی به دست ترامپ افول خواهد کرد

‌عباس حاجی حسینلو‌ صورة الملف الشخصي
@Abbashajihoseinlo7216 اسفند 1404
بقاع گورستان مهاجمان✌🏻

مستخدم صورة الملف الشخصي
@nasraa_ir15 اسفند 1404

راه‌های ایجاد آرامش خانواده در شرایط جنگ و بحران

#آلبوم#وعده_صادق4  تولید: نهضت سواد رسانه‌ای انقلاب اسلامی (نسرا)تهران بزرگ