@ravadar2 دقیقه پیشمعین
روزی که داشتند مدال های قهرمانی را به بعضی بچه های میناب میدادند، پسر من هم جزء اونها بود. و اگر پسر من آن مدال را نمی گرفت غصه می خوردم. همیشه دوست داشت مثل مسی و رونالدو مشهور باشه. الآنم هم مشهور شده. روز تولدش ازم خواست عکسش رو استوری کنم، کاری که من اهلش نبودم. ولی الآن عکسش همه جا استوری شده.
@Alisadeghii8 ساعت پیشآوای اقتدار در جایی دورتر از قرار شبانگاهی!
کرمان مثل دیگر شهرها و شهرستانها، ۷۲ شب باشکوه را پشت سر گذاشته است، حماسهای که بیشتر به نام میدانهای کوثر و آزادی ثبت شد، اما امشب از حضور مردم در میدانی دیگر و کمی دورتر از قرار اصلی مردم پرداختهایم که ۷۲ شب برای خونخواهی و مقاومت ملی قیام کردهاند.۳۱ MB
@Khatterevayat17 ساعت پیشغیبت صغری
دعا میکنم برای آمدنش، به حسینیهای که دوباره در نهایت سادگی ساخته میشود...📝 روایتی دربارۀ اشتیاق مردم به دیدار رهبر انقلاب
@Khatterevayat21 ساعت پیش
@safiranisar_Dezful1 روز پیشقابهایی ماندگار از دیدار صمیمی امام جمعه دزفول با رزمندگان سلحشور گردان بلال دزفول
حجتالاسلام والمسلمین بهرام پور امام جمعه،حجت الاسلام و المسلمین عبدالهی امام جمعه موقت بهمراه جمعی از روحانیون شهرستان دزفول به منظور قدردانی از مجاهدتهای مخلصانه رزمندگان اسلام، با رزمندگان دریادل گردان بلال دزفول لشکر هفت عملیاتی حضرت ولیعصر(عج) خوزستان دیدار کردند.
@SFM13571 روز پیشروایت اجتماعی جنگ: سکوت در میانه فریاد
هنوز غبارِ آخرین موشکِ دشمن بر زمین ننشسته بود که امدادگران هلالاحمر، بیواهمه از ترکشهای سرگردان، خود را به دل آتشزدهی مصیبت رساندند. سگهای زندهیاب، امیدِ دمادمِ نجات، بینِ خروارها آهن و سیمان، نفسهای پنهانِ حیات را میبوییدند؛آیا در این نبردِ سهمگین، شگفتانگیزترین سلاح، «سکوت» نبود؟۷ MB
@Khatterevayat1 روز پیشقطرهقطره تا دریا
📝 روایتی از سختیهای شیرین رفتن به تجمعات شبانه از زبان یک مادر
@Khatterevayat1 روز پیشپاینده مانی و جاودان
📝 روایتی از تجمع و همخوانی سرود ملی در یک شب بارانی
@Shahabfarokhnejad1 روز پیشبرگزاری «یکشنبههای مردمی» در دفتر شهردار رودان
شهردار رودان از برگزاری برنامه «یکشنبههای مردمی» با هدف ارتباط مستقیم با شهروندان و بررسی مطالبات آنان در دفتر شهردار خبر داد.#ایران #رهبر_شهید #شهردار_رودان #مرتضی_احتشام #ما_هم_ابرقدرتیم #جنگ
@ravadar2 روز پیشمیشه بیدار شی؟
لازم نبود مهرانا حرف بزند. همینکه او آنجا نشسته بود و اشک میریخت و همزمان عکس های دوتایی پدردختریشان روی نمایشگرها میافتاد، خودش روضه بود. انگار در آن لحظه، همهی ما خودمان را توی معراج شهدا کنار مهرانا تصور کردیم._وقتی بابامو دیدم، کنارش نشستم و نگاش کردم. بعد بهش گفتم "بابا میشه بیدار شی؟"
@safiranisar_Dezful2 روز پیشطنین پویش «جانفدا» در دیار مقاومت و پایداری؛ حماسه دختران قرارگاه سفیران ایثار دزفول
در روزهایی که عطر ایثار بیش از پیش در فضای شهر میپیچد، دختران بصیر قرارگاه سفیران ایثار دزفول در اقدامی خودجوش و فرهنگی،میثاقنامهای تصویری رقم زدند.۹ MB
@Whoisimammahdi2 روز پیشرمانی میخواهم که من را از این بُعد زندگی خارج کند!
در طلب جواب بود.چشمانش دنبال رمان های نوجوان می چرخیدو خواست برایش توضیح دهم؛و من یکی یکی از جریان رمان ها گفتم بعدبا تمام وجود گفت:" رمانی میخواهم که من را از این بُعد زندگی خارج کند"انگار روحی تازه در جانم گرفت،نوجوانی ۱۳ ساله ای که در جستجو "خود حقیقی" خودش بود و چیزی از آن نمیدانست.لبخ…نمایش بیشتر
@Occult3132 روز پیشتجمعات بیعت شبانه و مبارزه با احتکار
مبارزه با #احتکار#موج_۷۰#حماسه_مردم۱۱ MB
@bahanesh2 روز پیش«دیدی معلم شدم؟»
تکیه داده بودم به دیوار زرد و تبریکهای تولد را میخواندم. روی بافتِ زبرِ دیوار، مثل شبکههای خنک و صیقلیِ ضریح دست میکشیدم.
@tahrirgaran2 روز پیشچرا تجمع در میدانهای شهر؟
✍️راحیل دانشجومیدان شهر، مرکز «قلب تپنده» جامعه است؛ جایی که صدای مردم به گوش مسئولان میرسد. محل تغییر مرزها یا حاکمیت سیاسی، تغییر افکار عمومی، جایی که با تجمع در آنجا می توان اصلاح قوانین یا تقویت همبستگی اجتماعی، دفع آشوب و اغتشاشات را کردوقتی میدان پر از مردمِ آگاه و سازمانیافته باشد، عامل…نمایش بیشتر
@BasijSazandegi2 روز پیشاز تسلط بر تنگه هرمز تا فتح سنگرهای محرومیتزدایی؛ ایران قدرت بلامنازع منطقه است
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بسیج سازندگی؛ سرهنگ نوظهور، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان اردبیل، در تجمع پرشور مردم ولایتمدار شهرستان پارسآباد مغان، با تبیین موقعیت ژئوپلیتیک و اقتدار دفاعی کشور اظهار داشت: «امروز تجلی قدرت موشکی و بازدارندگی نیروهای مسلح در "جنگ رمضان" و تسلط کامل رزمندگان بر شاه…نمایش بیشتر
@BasijSazandegi2 روز پیشمشق عشق در مکتب شهید حججی؛ تربیت نسل جدید جهادگران برای گام دوم انقلاب
در طلیعه هفته بسیج سازندگی و در روزهایی که عطر میثاق با «امام شهید» در فضای کشور طنینانداز است، گروه جهادی شهید حججی با برپایی حلقههای تربیتی، جبهه جدیدی از خدمت و کادرسازی را گشود.نوجوانان این گروه جهادی با الگوگیری از سیره معمار کبیر انقلاب و عمل به توصیههای راهبردی رهبر شهید، دور هم جمع ش…نمایش بیشتر
@BasijSazandegi2 روز پیشتجدید میثاق با «امام شهید» در سنگر خدمت؛ دورهمی جهادگران عاشورایی در آستانه هفته بسیج سازندگی
در روزهایی که عطر ایثار و خدمت در فضای میهن اسلامی پیچیده است، جهادگران «گردان عاشورایی صاحبالزمان (عج)» با قلبهایی مالامال از عشق به ولایت، گرد هم آمدند تا بیعت خود را با آرمانهای امام شهید و فرامین رهبر معظم انقلاب تجدید کنند.این آیین که همزمان با آغاز هفته بسیج سازندگی و پس از اجرای سلسله …نمایش بیشتر