@moradi5 ساعت پیشصنایع چوبی، جلوه ماندگار هنر صنعتگران سنندج
صنایع چوبی سنندج یکی از جلوههای ماندگار هنر و مهارت صنعتگران این شهر است؛ هنری که سالهاست در کارگاههای کوچک و بزرگ شکل میگیرد و با دستان هنرمندان کرد به محصولاتی چشمنواز و کاربردی تبدیل میشود.
@Graphicdesign881 روز پیشبرای دریافت فایل اصلی به آیدی زیر در روبیکا پیام بدهید :@Graphicfilesپوستر مراسم شهادت امام خامنه ای برای قاب عکس و چاپ پوستر و طرح اطلاعیه امام خامنه ای . و همه قسمت ها رو به دلخواه تغییر بدید.#طرح_لایه_باز#پوستر#امام_خامنهای#طرح_پوستر_رهبری#پوستر_رایگان…نمایش بیشتر
@Graphicdesign881 روز پیشز بس در دل گل یادت شکوفاست گرفته بویگل پیراهن من ..... 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷#شهید#رهبر_شهید #امام_خامنه_ای
@Mohamadkhaji2 روز پیشبرپایی نمایشگاه عکس شهدای مدرسه میناب در کره جنوبی
نمایشگاه عکس با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دبستان شجره طیبه میناب در کره جنوبی برپا شد.
@Mohammadrezaesmaeili3 روز پیش
@Graphicdesign884 روز پیشاز نمونه کارهای طراحی شده توسط بنده برای رهبر شهید و عزیزمون 😔🖤🇮🇷#رهبر_شهید #امام_خامنه_ای#پوستر#گرافیک#طراحی#طراحی_گرافیک
@hedayat5 روز پیش
@naieme3 فروردین 1405رعدالسیف؛ اثر جدید حسن روحالامین
حسن روحالامین هنرمند نقاش ایرانی، نقاشی دیجیتال خود با عنوان «رعدالسیف» را منتشر کرد.
@Derakhshan2 فروردین 1405بانوی جوان با لباس نظامی از عسلویه تا تبریز در میدان
در بین همه افرادی که از کنار موکب رسانه یار عبور میکنند، لباس خانم جوانی توجهم را جلب میکند با صدای رسا میگوید: من یک زنم لباس رزم پوشیدهام تا بگویم من هم سرباز وطنم.
@naieme2 فروردین 1405تصویرسازی دوست محمدی از راویان مقاومت
محمدرضا دوست محمدی تصویرساز ایرانی تصویر شهیدان علی محمد نائینی، محمد عفیف و ابوعبیده را با خط مسعود نجابتی منتشر کرد.
@naieme1 فروردین 1405نقاشی جدید سیروس مقدم برای وطن
سیروس مقدم کارگردان نقاشی جدید خود برای وطن را با عنوان «هست و نیست، نیست و هست» منتشر کرد.
@MaestroShayan29 اسفند 1404مخاطبین میگن، فقط آسمون تهران قشنگ نشده بود، بلکه کل ایران عزیز قشنگ شده بود.عکس: ارسالی از شما، جاده قزوین رشت، امروز غروبآسمون غروب امروز تهران، خیلی عجیب بود. حس عجیبی داشت و انگار میخواست خبرهای خوبی رو برامون بیارهعکس: ارسالی از شما، شاهعبدالعظیم حسنی، تهراننمایش گزارش
@naieme29 اسفند 1404«یا علی مدد»؛ اثر جدید حسن روحالامین
حسن روحالامین از اثر جدید خود با عنوان «یا علی مدد» رونمایی کرد.
@Mohamadkhaji28 اسفند 1404واکنش کاریکاتوریست یمنی به شکار F35 توسط پدافند هوایی ایران
کمال شرف، کارتونیست سرشناس یمنی تازهترین طرح خود را در واکنش به شکار F35 توسط پدافند هوایی کشورمان منتشر کرد.
@naieme28 اسفند 1404دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) فوتبالی شد
دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج) در پی استقبال مردم از دختران فوتبالیست با تصویری از این ورزشکاران با عنوان «انتخاب من وطن» رونمایی شد.
@naieme27 اسفند 1404نقش جدید حسن روحالامین برای مردم باغیرت ایران
حسن روحالامین از اثر جدید خود برای مردم باغیرت ایران رونمایی کرد.
@naieme27 اسفند 1404دیوارنگاره جدید میدان انقلاب به یاد شهدای دنا
همزمان با تشیع شهدای ناو دنا از جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان انقلاب تهران با شعار «دریادلان در یاد ایران جاودانند» اکران شد.
@MaestroShayan27 اسفند 1404📸برای دختران مدرسه میناب🔹تابلو نقاشی استاد مرتضی اسدی برای شهادت مظلومانه دختران معصوم دبستان شجره طیبه شهرستان میناب
@naieme26 اسفند 1404دیوارنگاره خیابان ولیعصر (عج) با طرحی از رهبر سوم انقلاب
دیوارنگاره خیابان ولیعصر (عج) با عکسی از رهبر سوم انقلاب آیتالله سیدمجتبی خامنهای رونمایی شد.