پیمان کفن‌پوشان دیار ۱۵ خرداد با ولایت، ۶۱ ساله شد

مردم شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک، به رسم 61 سال گذشته، با پوشیدن کفن و حضور در مراسم راهپیمایی و بزرگداشت یوم‌الله 15 خرداد، بار دیگر با ولایت، پیمان هم‌عهدی بستند.
مراسم راهپیمایی یوم‌الله 15 خرداد صبح امروز با حضور مردم انقلابی و ولایتمدار شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک و جمعی از مسؤولان، روحانیون و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در دیار 15 خرداد برگزار شد.مردم شهرستان پیشوا در این مراسم، مسیر مسجد امام خمینی(ره) تا صحن مطهر امامزاده جعفر بن موسی الکاظم(ع) را با پای پیاده طی کرده و یاد و خاطره شهدای 15 خرداد را گرامی داشتند.راهپیمایی یوم‌الله 15 خرداد در شهرستان ورامین نیز با حضور گسترده و پرشور اقشار مختلف مردم از میدان امام حسین(ع) به سوی مصلای صاحب الزمان(عج) ورامین برگزار شد.اقشار مختلف مردم و مسؤولان قرچک با حضور در راهپیمایی باشکوه 15 خرداد و اجتماع در مقابل بوستان ۱۵ خرداد، به سمت پل تاریخی باقرآباد حرکت کردند و محل شهادت شهدای قیام خونین ۱۵ خرداد را گلباران کردند.

راهپیمایی در ورامین

۱۹ MB
۶ MB
۱۹ MB
۳۰ MB

راهپیمایی مردم پیشوا

۲۹ MB
۳۰ MB
۶۱ MB
۱۷ MB

گلباران مشهد الشهدا در قرچک

۵ MB
مردم دشت ورامین در قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ کفن پوشیدند و به میدان مقاومت آمدند تا زمینه‌ساز پیروزی انقلاب اسلامی باشند و در این قیام با شلیک گلوله‌های رژیم پهلوی به خاک و خون کشیده شدند و ۷ جوان به فیض شهادت نائل آمد.امروز هم مردم دیار 15 خرداد به رسم 61 سال گذشته، کفن‌ پوشیدند و با خلق حماسه‌ای دیگر به صحنه آمدند که ثابت کنند تا پای جان، پای نظام و انقلاب و رهبری هستند و راه شهدای قیام 15 خرداد را ادامه خواهند داد.مردم شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا برگ زرین دیگری بر دفتر پرافتخار این دیار اضافه کردند و بار دیگر عشق به نظام مقدس جمهوری اسلامی را به تصویر کشیدند و نشان دادند بر عهدی که در سال 42 با ولایت بسته‌اند، پایبند هستند.

خروش کفن‌پوشان به روایت تصویر

بیعتی که ۶۱ ساله شد

#دیار_15خرداد#راهپیمایی_15خرداد#شهدای_15خرداد#ورامین#پیشوا#قیام_15خرداد
14:58 - 15 خرداد 1403

0 بازدید