تأمین ۲ هزار تن ریل برای پروژه راه‌‌آهن اردبیل ضروری است

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک استانداری اردبیل با اشاره به ذخیره یا انتقال تراورس و ریل برای ۸ کیلومتر از مسیر راه آهن اردبیل، گفت: تأمین ۲ هزار تن ریل برای نزدیک به ۱۴ کیلومتر دیگر نیز ضروری است تا روند تکمیل پروژه با شتاب ادامه یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، شجاع اقبالی صبح امروز در جریان بازدید میدانی از پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه، بر تلاش و عزم جدی برای تکمیل عملیات زیرسازی، روسازی و ریل‌گذاری مسیر باقی‌مانده پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه تأکید کرد.
وی در این بازدید، تسریع در اجرای پل خاص ۲۴۰ متری سبلان، تکمیل حفاری ۲۰ متر و پاطاق ۴۵ متر از تونل در حوزه شهرستان میانه و نیز اتمام عملیات زیرسازی، روسازی و ریل‌گذاری باقی‌مانده مسیر را مورد تأکید قرار داد.مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی، حمل‌ونقل و ترافیک استانداری اردبیل با اشاره به ذخیره یا انتقال تراورس و ریل برای ۸ کیلومتر از مسیر راه آهن اردبیل، گفت: تأمین ۲ هزار تن ریل برای نزدیک به ۱۴ کیلومتر دیگر نیز ضروری است تا روند تکمیل پروژه با شتاب ادامه یابد.
گفتنی است که در راستای تأکیدات رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر اخیر به استان اردبیل مبنی بر جدیت دولت در تکمیل پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه و با پیگیری‌های مستمر استاندار اردبیل و مجمع نمایندگان استان، دستور تخصیص یک‌هزارمیلیارد تومان اعتبار جدید برای این پروژه ملی اخذ شد.
با توجه به اینکه پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه به مراحل پایانی پیشرفت فیزیکی رسیده است، این اعتبار نقشی حیاتی در شتاب به تکمیل باقی‌مانده پروژه ایفا خواهد کرد.اخبار استان اردبیل را از اینجا دنبال کنید.#راه‌آهن_اردبیل#مسیر_ریلی#اردبیل_میانه
09:43 - 19 تیر 1404