شهرداری وظیفه خود می‌داند زمینه را برای فعالیت اهالی رسانه آسان‌تر کند

شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری وظیفه خود می‌داند زمینه را برای فعالیت آسان‌تر اهالی رسانه فراهم کند، گفت: ایجاد روشنگری در جامعه یک عنصر ضروری است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس؛ علیرضا زاکانی شهردار تهران در آیین افتتاحیه «خانه روزنامه‌نگاران» که امروز (۸ بهمن ۱۴۰۳) برگزار شد، گفت: ان‌شاءالله این افتتاحیه شروعی باشد تا به کسانی که در عرصه رسانه، خدمتگزار هستند و زمینه آگاهی‌بخشی را در مردم ایجاد می‌کنند، امکانات بیشتری بدهد. وی افزود: خوشبختانه محفل گرم و صمیمی‌ای ایجاد شده که در کنار هم و برای هم و برای مردم در این فضا گردهم آیند.زاکانی بیان کرد: حداقل کمک‌ها را به‌عنوان مدیریت شهری به این قشر ارائه دادیم و امیدواریم این محفل هم زمینه حضور و فعالیت و گردهمایی باشد و هم بتواند خدماتی که شایسته اصحاب رسانه‌ است، به این قشر ارائه دهد.وی با بیان اینکه شهرداری وظیفه خود می‌داند زمینه را برای فعالیت آسان‌تر اهالی رسانه فراهم کند، گفت: ایجاد روشنگری در جامعه یک عنصر ضروری است. وظیفه تمام مسئولینی که در این مسیر توان و امکان حمایت دارند، این کار را انجام دهند. تلاش کردیم امکان موجود در منطقه ۷ را به سمت تشکیل خانه روزنامه‌نگاران سوق دهیم و امیدواریم اهالی رسانه با حضور خود، این فضا را پررونق کنند.
۳ MB
زاکانی در پایان بیان کرد: از تک تک خبرنگاران تشکر می‌کنم و امید داریم که بتوانیم در کنار هم آینده تهران و هویت انقلاب اسلامی به بهترین‌وجه رقم بزنیم.
اعتبار ۲۵ میلیاردی برای ساخت خانه روزنامه‌نگارانزاکانی همچنین در جمع خبرنگاران، با اشاره به مجموعه خانه روزنامه نگاران گفت: سن این ساختمان ۹۳ سال است و از مدت‌ها پیش بنا شد این ساختمان فاخر برای یک کار بزرگ تحت عنوان خانه روزنامه نگاران مورد استفاده باشد.شهردار تهران با بیان اینکه بازسازی آن بیش از یک سال و نیم زمان برد، گفت: ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه تخصیص داده شده است. تمام این‌ها پیشکشی به خبرنگاران است که در مشکلات و مسائل مختلف سعی می‌کنند چشمان بینای جامعه باشند و فضا را به سمت شفافیت و دقت ببرند.زاکانی افزود: ما کمتر از ۴۱ ماه است که در مدیریت شهری فعال هستیم و گزارشی را درخصوص شرایط شهر و برنامه‌های توسعه و پیشرفت و آبادانی شهر به رئیس جمهور در جلسه اخیر، ارائه دادیم. مشکلاتی که داشتیم هم بیان شد و رئیس جمهور وعده داد که برخی از این موارد در دولت گره گشایی می‌شود. وی بیان کرد: ما به آقای پزشکیان اعلام کردیم که توانمندی‌ها را در اختیار دولت قرار خواهیم داد و مجموعه کارکردها را به کار می‌گیریم تا مردم راحت‌تر و بهتر و با شرایط مطلوب تر بتوانند در تهران زندگی کنند.شهردار تهران عنوان کرد: تهران نماد است و امیدواریم الگویی برای کشور باشد. مباحث متعددی درخصوص مسائل مختلف مطرح شد اما در مورد انتقال پایتخت صحبت خاصی انجام نشد.
11:44 - 8 بهمن 1403





1 پاسخ