سپاه: رادار اخطار اولیه و آشیانه پهپادهای MQ9 آمریکا مورد اصابت قرار گرفتند

روابط عمومی سپاه اعلام کرد: سامانه رادار اخطار اولیه دشمن آمریکایی، یک سوله تجهیزات و قطعات هوایی و یک آشیانه پهپادهای MQ9 آمریکا مورد اصابت قرار گرفتند.
به‌گزارش سپاه نیوز، اطلاعیه شماره ۳۲ عملیات نصر۲ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شرح زیر است:بسم قاصم الجبارینو قاتلوهم حتی لاتکون فتنهمردم شریف کویت؛بخش هایی از سرزمین اسلامی شما سالها است تحت اشغال نظامیان کافر آمریکایی است و از آن به عنوان پایگاهی برای کشتار مسلمانان ایران، عراق، افغانستان و فلسطین استفاده ‌کرده می‌کند. ۱۴۰ روز پیش، ارتش کودکش آمریکا با استفاده از همین پایگاه ها، جنگی را علیه ما شروع کرد که سرآغاز آن کشتار ۱۶۸ کودک دانش آموز در مدرسه میناب و به شهادت رساندن برجسته ترین عالم دینی عصر حاضر امام خامنه ای شهید بود.سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد که در طی چند دهه اخیر لااقل به ده کشور اسلامی حمله کرده و میلیون ها مسلمان را کشته است، این ارتش برابر فتوای علمای همه مذاهب و فرق اسلامی متجاوز به سرزمین‌های مسلمانان و مهدور الدم است و تکلیف هر مسلمانی است که با هر وسیله‌ ی ممکن آنها را از بین ببرد و سرزمین‌های مسلمانان را از لوث وجود آنها پاک کند. از شما انتظار داریم به این تکلیف دینی خود قیام کنید و عزت سرزمین‌های اسلامی را برگردانید.نیروهای رزمنده شجاع ما در موج ۲۲ عملیات نصر ۲ با رمز مقدس یارقیه (س) سلام الله علیها، در پاسخ به تجاوزات مکرر آمریکایی ها به خاک ایران، طی حمله پهپادی یک سامانه رادار اخطار اولیه دشمن آمریکایی را به طور کامل منهدم کردند و همچنین در حمله دیگری یک سوله تجهیزات و قطعات هوایی و یک آشیانه پهپادهای MQ9 آمریکا در پایگاه علی السالم را مورد اصابت قرار داده و چند پهپاد را به آتش کشیدند.
از شما ملت کریم و شریف کویت انتظار داریم به تکلیف الهی خود قیام کنید و اجازه ندهید خاک کویت مبدا شرارت و کشتار مسلمانان باشد.«إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»
06:50 - 29 تیر 1405



30 Replies

@user17359650678729 تیر 1405
Replying to
لغو سریع برگزاری امتحانات نهایی و برقراری عدالت

Show this thread


Profile picture of ‌کنکوری 1405 ✍️‌
@Student_X29 تیر 1405
Replying to
Profile picture of ‌کنکوری 1405 ✍️‌
کنکوری 1405 ✍️

@Student_X  •  29 تیر 1405

🔴تمامی آزمون های نهایی ۳۰ تیرماه غیر ۴ استان هرمزگان بوشهر خوزستان و سیستان بلوچستان بصورت حضوری برگزار میگردد🚨
4 MB

Show this thread


@user1754036182929 تیر 1405
Replying to
قصاص نتانیاهو و ترامپ در اولویته اول از خانواده هاشون شروع کنید

@ahmadakh29 تیر 1405
Replying to
چاه های نفتپل هاو زیر ساخت ها رو بزنید

Profile picture of ‌علی پورسینا‌
@Poorsina29 تیر 1405
Replying to
سنای امریکا طرح ارسال سلاح به کویت رو تصویب کرده .زیرساختهای نظامی موجود باعث این تصمیم شده . این ضربه ها واقعا لذت بخشن .

Profile picture of ‌سعید ..‌
@Saeed329 تیر 1405
امیر کویت استوری کرده که خداوند بلد کویت را ایمن نگه دارد. لابد به وسیله ترامپ و گروه شیطانی اپستین !؟

@Darolzekr29 تیر 1405
Replying to
خداوند ریشه اپستین و نتانیاهو رو از روی زمین محو کند ان‌شاءالله

Profile picture of ‌محمد علی‌
@IIIIRRRAAN29 تیر 1405
Replying to
صدام کویت رو خوب شناخته بود که دهنشون رو سرویس کرده بود

Replying to
آیا ندیدند نمازش را یا که گفتند نیست او فرزندت یا رسول اللهچگونه خود خواندند نمازی که سلامش را به تو دادند یا رسول اللهبخشی از دلنوشته حقیر و شکوائیه از زبان مردم ایران به محضر رسول الله نسبت به رفتار همسایگان مسلمان که دارن به دشمن در قتل مردم مسلمان ما کمک میکنن. کسی هست برای نشرش کمک کنه؟

Profile picture of ‌مهدی حسنی‌
@Mehdihassani29 تیر 1405
Replying to
الله نگهدارتان

@user17685589663429 تیر 1405
چرا ما اعلام نمی کنیم از امشب بدون توجه به اهدافی که امریکا میرنه، هرشب که امریکا به حملاتش ادامه بده چندتا آب شیرین کن و نیروگاه و برج و پل اعرابِ همکار جنایتش رو می‌زنیم؟ وحشت در دل اعراب میفته اونها جلوی امریکا رو میگیرن. این وضعیت حمله های شبانه رو امریکا هفته ها میتونه ادامه بده

Profile picture of ‌𝓢 𝓐 𝓟‌
@Wahrhaftigkeit29 تیر 1405

دوباره نفت صعودی شد و صحبت از مذاکره و ...شد

وزیر خارجه امریکا : واشنگتن برای دیپلماسی با ایران آماده استج.ا.ا دیگر نباید در دام مذاکره _خلف وعده آمریکا _ تحریم و جنگ شوداگر قرار است مذاکراتی انجام گیرد، ضربات ایران به منافع آمریکا نتنها نباید کم شود و بلکه باید افزایش یابد.👇👇👇https://farsnews.ir/Wahrhaftigkeit/1784357688887025782

@user17835129158329 تیر 1405
Replying to
به کویت،بحرین،قطر،امارات وعمان مجال ندهیداینها نوکرهای غربیهاهسندکه خاک ساحلی جنوب خلیج فارس ایران روتصرف کردندوازونجابه ماحمله میکنندهدف تصرف واستقلال این کشورکهاحمله وتصرف ایران بوده وهست بایدبه این کشورکها حمله کنیم غربیهاروبیرون کنیم وبه خاک جمهوری اسلامی برگردانیم تاامنیت خلیج فارس تامین شود

@user17685589663429 تیر 1405
ما نباید متناسب با حملات دشمن پاسخ بدیم. و در چارچوب محاسبات تنش دشمن عمل می کنیم. ما باید تنش عمودی (شدت تنش) و تنش افقی(وسعت جغرافیایی تنش) رو طوری مدیریت کنیم که دشمن از ترس اشتباه بودن محاسباتش متوقف شود.

@AmirSadeq29 تیر 1405
Replying to
ماشالله.الله اکبر.زنده باشید دلاوران میهن

Profile picture of ‌محمد جعفری‌
@jafari136029 تیر 1405
Replying to
نیروهای مسلح باید در جنگیدن به حضرت مولا علی بن ابی طالب علیه السلام اقتدا کنند. یکی از القاب مولا حیدر کرار است یعنی بسیار و مکرر حمله کننده... حضرت امیر علیه السلام انقدر مکرر و پی در پی به دشمن حمله میکرد که مجال نفس کشیدن به دشمن نمی داد از این رو حیدر کرار نام گرفت

Profile picture of ‌سعید‌
@Saeed_alef31329 تیر 1405
Replying to
شما که در بیانیه ها مردم کشورهای هدف رو مخاطب قرار میدید، در همین بیانیه ها یک طریق امن ارتباط مردمی با این کشورها هم برای دریافت پیامهای صوتی و متنی و تصویری و اسناد و... معرفی کنید.