اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  سمنان

وظایف مربیان اوقات فراغت از زبان نماینده ولی ‌فقیه در سمنان

نماینده ولی ‌فقیه در استان سمنان گفت: مربیان حوزه اوقات فراغت آموزه‌های خود را با رویکرد مذهبی و اعتقادی به کودکان انتقال دهند و از فرهنگ جهاد و شهادت برای انتقال مفاهیم تربیتی و دینی بهره ببرند.

وظایف مربیان اوقات فراغت از زبان نماینده ولی ‌فقیه در سمنان

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی ‌فقیه در استان سمنان ظهر امروز در دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان و جمعی از کارکنان و مسؤولان مراکز فرهنگی هنری کانون با وی، ضمن قدردانی از مدیرکل و مربیان این مجموعه فرهنگی و تربیتی، به آن‌ها برای کار با کودکان و نوجوانان و پرورش نسل آینده‌ساز جامعه تبریک گفت.

وی با اشاره به حضور خود در کانون پرورش فکری در زمان کودکی و بهره‌گیری از بخش‌های کتابخانه تخصصی کودک به بیان خاطراتی از آن دوران و نقش مطالعه و خواندن کتاب در رفتار و زندگی کودکان و نونهالان پرداخت.

نماینده ولی ‌فقیه در استان سمنان با بیان اینکه زیربنای تمامی مفاهیم تربیتی و فرهنگی، دوره کودکی است، از مربیان خواست تا به مأموریت و رسالت خطیری که بر دوش گرفته‌اند، توجه داشته باشند.

مطیعی تأکید کرد: مربیان سیر مطالعاتی مشخصی را در قالب داستان، رمان، شعر و ... برای مخاطبان کودک خود در نظر بگیرند و با اجرای فعالیت‌های اسلامی قابل‌درک و فهم مخاطبان کودک، دیدگاه مذهبی و اعتقادی آن‌ها را تقویت کنند.

وی با تأکید بر توجه مربیان به بیانیه گام دوم انقلاب و دوری از افراط و تفریط در فعالیت‌های خود به‌ویژه اخلاق و معنویت، افزود: کودکان با اعمال، رفتار و خصوصیات اخلاقی بیشتر تربیت می‌شوند؛ به‌ویژه گفتار مربی که اگر با رفتار و عمل او هماهنگ نباشد، آسیب بزرگی است؛ چون در سنین نونهالی داده‌های آموزشی در ذهن آن‌ها تثبیت می‌شود.

نماینده ولی ‌فقیه در استان سمنان از مسؤولان و مربیان کانون پرورش فکری خواست تا در راستای اهداف و رسالت سازمانی خود از فرهنگ جهاد و شهادت برای انتقال مفاهیم ارزشمند تربیتی و دینی، بهره گرفته و با الهام از زندگی شهیدان به‌عنوان بهترین منبع مطالعاتی، مخاطبان خود را با فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی آشنا کنند.

مطیعی دوران کودکی را به زمین آماده‌ای برای کاشتن بذر، تشبیه و خاطرنشان کرد: اگر اتصال کودک به خدا قطع نشود، او در دوران نوجوانی و جوانی، انسان سالم و شایسته‌ای برای جامعه خواهد بود.

وی تأکید کرد: مربیان حوزه اوقات فراغت باید توجه داشته باشند که با چه رویکردی می‌خواهند آموزه‌های خود را به مخاطبان کودک انتقال دهند؛ با رویکرد سکولاری که با تاریخ اسلام و عقاید دینی کاری ندارد و معتقد است که کودک در این دوران فقط باید کودکی کند و کودک را به حال خود رها می‌سازند تا از آن لذت ببرد یا رویکرد مذهبی و اعتقادی که در پی تربیت کودک دینی است و راه‌های برقراری ارتباط و اتصال کودک با خدا را به‌صورت غیرمستقیم در قالب بازی، شعر، قصه و... آموزش می‌دهد.

نماینده ولی ‌فقیه در استان سمنان تصریح کرد: بی‌شک کودکی که با رویکرد مذهبی و اعتقادی آموزش می‌بیند، در آینده، جوان سالم، باادب، درست‌کردار، دارای اندیشه و فکر درست است.

مطیعی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود تا مربیان کانون پرورش فکری که به‌طور مستقیم با این قشر پاک و معصوم جامعه سروکار دارند، آن‌ها را با کلمه و کلام خدا، با احادیث و آیات کوتاه قرآن آشنا سازند و حتی اگر در این مسیر، یک کودک را پرورش دهند، یقین بدانند که ثمرات آن را در آینده شاهد خواهند بود.

انتهای پیام/2568/س/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول